Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2018 19:13 - Троянските коне на либерастията.... пардон джендърастията - 1 част
Автор: ellahikari Категория: Изкуство   
Прочетен: 597 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.02.2018 19:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Георги, съвсем затъпях мойто момче откакто разбрах че само хората, които страдат от някакво заболяване или са жертва на домашно насилие заслужават своя мартеница.  Аз като виден инструктор по  боя със саби нямам никакъв шанс да се вредя сред заслужаващите каквото й да е, щото как някой джендър се пробва да ми насилничи душицата тоз час съм му сбъднала мечтата за кастрацията. Безплатно ще му излезе.

 Стамат: Без пол, без принадлежност, без масовка. Мартеница!
image
Георги Колев създаде мартеницата Стамат, но защо?

Той е различен от и за масовото мислене. Разбираме го още в първия миг. Посреща ни в средновековно монашеско расо и ни представя творенията си - мартеници, изобразяващи прабългарски и славянски символи.

По негово признание той носи монашеско расо защото е езичник.
/християните биха казали - защото иска да се подиграе с християнството/.

Георги Колев – първият българин, осмелил се да направи джендър мартеница у нас, във време, в което много хора едва разбират Истанбулската конвенция, а джендърът се превърна в комерсиализирано понятие, носещо негативни и дори цинични нотки.

 Хората много добре разбраха същината на Истанбулската конвенция и я възненавидяха. А платените мекерета на НПО-тата понеже са самозванци и горделивци не могат да проумеят, че народът има повече ум от тях.

Дотук разбирам че първият псевдомонах - езичник, който се опитва да прави от нещо нищо - т.е. от куклите си някакви измъчени джендъри ходили в шведските приказки и се върнали тук да ни учат на джендърство; е баш измъчения джендър - ГЕОРГИ.

"Мислещите хора ще разберат посланието на творбата ми, след като видят другите ми проекти - мартеница, предназначена за хората, болни от витилиго и мартеницата Лора, изобразяваща момиче с бурка, жертва на домашно насилие. Всички те заслужават своя собствена мартеница", споделя Георги.

Ела Хикари като напълно немислещ човек за първи път чува за мартеници - проекти, но то така е с хората от НПО-тата - висят, висят и току виж ги осени някакъв проект.. Георги, съвсем затъпях мойто момче откакто разбрах че само хората, които страдат от някакво заболяване или са жертва на домашно насилие заслужават своя мартеница.  Аз като виден инструктор по  боя със саби нямам никакъв шанс да се вредя сред заслужаващите каквото й да е, щото как някой джендър се пробва да ми насилничи душицата тоз час съм му сбъднала мечтата за кастрацията. Безплатно ще му излезе.

Това с бурката хич не го разбрах. Хубавото Ленче било толкоз тъпо че се взело с цър арапин. Църния арап му метнал хиджаба на чутурата. Е та що? То Ленчето хем пари иска хем да го задирят у мааалаата. Че яде дерек и че цалува ръка на арапа ако ли не и други работи че прай. На това джендърите у Европата му викат културно многообразие.

Не знаем дали хората ще разберат иронията, която носи Стамат – мартеницата джендър, но знаем, че зад шарената прежда стоят по-дълбоки социални послания, обединени от общата идея, че правото на избор е изконно човешко право.

Трътката социоложка не се стърпя и рече на Хикарката че е толко проста че не мое разбра дълбоките социални послания на кичето шарена прежда. То Хикарката кат пишман социолог - твърди че само социопати и психопати могат да си повярват че тяхно изконно право е да си отрежат оная работа и да си я развяват в обществото щот са обърнали резбата.


следва продължение
Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2018/02/20/stamat-bez-pol-bez-prinadlejnost-bez-masovka-martenica.368575#comment-newest

Какво означава Женда или Дженда?



конкуренцията на Жорето

Дженда (Женда) - типово име, знак за жена със свободно поведение. Оформя се като такова във връзка с Дженда Георгиева, любовницата на Мустафа Шибилоглу. Асоциира се с понятието жадна, осмислено като устремена към удоволствията на живота.
Шибилоглу Мустафа е историческа личност от средата на 19 век, прототип на Йовковия герой Шибил.

Има мнение, че родната му къща в село Градец (Област Сливен) е запазена и до днес. За разлика от юначния хайдутин Шибил на Йордан Йовков Мустафа Шибилията е разбойник върлувал из източните райони на Тракия

кликни на изображението за да се удивиш от дженда - безпроектно народно творчество!

image




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ellahikari
Категория: Лични дневници
Прочетен: 377422
Постинги: 595
Коментари: 0
Гласове: 279
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930