Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2018 18:22 - Бях в Ада, слугувах на варварите в Мюнхен!
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1893 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Срещу 2200 евро на месец български мюсюлманин се хваща да слугува на наглите диваци, които Меркел щедро покани в Европа. Той е бил в лагера край Мюнхен и задачата му е била да сервира и отсервира храната на варварите три пъти на ден.

Работният ден е траял по 14-16 часа, няма почивни дни в събота и неделя. От там се е върнал в България заразен от болестите на пришълците, обиждан,бит и ритан, но не и богат. Той е живял като куче, а варварите като господари. Бившите казарми на Хитлер били основно преустроени – камери, климатици, окачени тавани ,плазмени телевизори, високосторостен интернет, отопление, вода, ток и редовно сменяни чисти чаршафи. Всичко това безплатно, като на всеки варварин се дават отделно по 800 евро джобни пари на месец! И единственото им задължение е било да ходят на курс по немски – огромно свободно време и хранене на корем: кой колкото може да яде, ако има голям тумбак, може и десет порции, не му се отказва. Дори капризничели, ритали баките и чиниите, тъпчели с крака филиите с хляб. Обичали да ядат на поразия шоколадови бонбони от буркани, чаши Нутела, желирани бонбони, дъвки …Всичко това без една стотинка да дават и без да работят. Затова, казва нашият човек в седмичен вестник, „бият се с ножовете и всеки ден има по един заклан или ранен. Както играят табла изведнъж започват крясъци, бой, вадят се ножове и се дерат като животни! И какво като има камери? Ако случайно някой от персонала се намеси ,веднага хвърлят вината върху него – той ги обиждал, ритал, псувал… За всичко е виновен обслужващият персонал, а варварите са кристално чисти. Имало е в състава на обслужващия персонал мюсюлманка от Босна – не е християнка, а са я подлагали на големи унижения – това ,че са шляпали по задника и циците е нищо, че я наричали курва – също. Давали й една празна кутия от бисквити , слагали я в центъра на стаята седнала и я замеряли с центове и най-цинични подигравки! Милите гости на побърканата бабичка Меркел! Тя не дава да се каже една дума лоша срещу тях, има пълна забрана на полиция и медии да се месят и да казват истината за варварите. От целия лагер имало само трийсетина сирийци, о станалите са паразити и на всичко отгоре агресивни, разказва българският мюсюлманин, който е бил унижаван, ритан и бит от невежите диваци. Наскоро бяха изнесени ужасяващи факти: От влезлите в Германия милион и двеста хиляди пришълци, две трети са направо неграмотни. От тях на работа са постъпили само 125 души – 102 са назначени в пощите, щото са държавни и Меркел нарежда така. Останалите 23 – то няма по един, са назначени в големите, световните немски корпорации. Четете и мислете за нашата клета България, която Б.Б. отдавна е приел да бъде гето на варварите.

Стефан Северин  



Гласувай:
10



1. apostapostoloff - Измишльотини, лъжи и
18.02.2018 14:45
простотии. Нищо подобно няма в Германия. Никакви джагали не се натискат да идват в България, Борисов нищо не е обещавал.

Авторът е идиот.
цитирай
2. germantiger - ...
18.02.2018 15:05
Същите неграмотни български уроди - циганите ви бугарски влизат в "германия"

вие си раждате там българските мигрантски бебета и заедно с поляци, руснаци, румънци и всякакви други също убивате демографски, културно и нравствено "германия"

вие сте същите убийци като ислямските боклуци дошли като уж бежанци
цитирай
3. radostinalassa - Коментарите са забележителни просто
21.02.2018 20:28
При такива бисери не може нищо да се допълни. Поклонник на винету и на дявол знае кой;
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4072820
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031