Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2017 11:24 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ 436 Паметниците на народа
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 521 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.06.2021 15:04


ГРАДСКИ ЕСКИЗИ  N 436
ПАМЕТНИЦИТЕ  на народа

 image

 

Предлагам всички, които имат интереси към нас като територия, като държава и религия, дори и като народ – с всичките им богатства, демонстративно да се откажат от тях. Да  залегнат и да чакат на гюмме, сами да паднем в мрежите им като шарани! Ако имат сили да чакат.

С остарелите си политически и дипломатически игри, с които се опитват да останат или да се наложат тук – отчуждават народа и го принуждават интуитивно да се отбранява, а той е инат, научен, от хилядолетния си живот, да изчаква като се приспособява към интересите на всеки, желаещ да го използва. Това, винаги е излизало солено на желаещия - като от владетел се е превръщал в съперник или просто е изчезвал.
Нека старите и нови завоеватели да преосмислят политическото и икономическото си поведение, и да ни освободят от присъствието си, "за да останат, завинаги в душите и сърцата на хората, и народа!" В противен случай, отношенията на неприязън ще се увеличават и нито пари, нито политически услуги, могат да помогнат да се изтрие.

Предлагам на всички наши лакеи, които се опитват насила да го употребят, да се огледат и преценят действията си, защото няма да са първите, а вероятно и последни в списъка на победените, и изчезналите преди него!
Добре е, да се действа умно – с добро, със свобода, дори с имитация на свобода, но – в негова полза. Четете Николо Макиавели.
Използвайте го като аванпост в полето на цивилизованите страни, а не като измамен дървен кон в оградена Троя, защото съвременната политика не прилича, почти по нищо, на вчерашната! Само практикуващите я, все повече опростяват.

Предлагам добронамерено да се преосмислят и паметниците в страната като се махнат тези, които са морално остарели, от времето и човешките отношения, и които създават напрежения.
Предлагам да се оправи историята на народа и се замени с истинската - нали и на лъжата краката са къси - а, все някога, истината отново оживява.
Не се бавете, защото, колкото повече се бавите, толкова повече затъваме. 

Трябва да бъдат създадени неговите истински паметници!

Освободете градивната му енергия и я превърнете в истински добродетели! След това, без да натяквате като малоумни, гледайте – той ще благодари и ще заработи за вас.
Променете подхода се! Този народ е по-стар от вашия, повече е видял и преживял. Той е единственият, който е надживял всички империи и е оцелял!
Разкарайте примитивните си манипулации и ще спечелите!

Написах този текст за тези, които могат да четат, да слушат, да виждат и разбират.
мп    

 

 



Тагове:   verba volant,   scipta manent,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1381117
Постинги: 1696
Коментари: 16
Гласове: 472
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031