Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2018 11:19 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 626
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 732 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.09.2018 11:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ  N 626



ВЪН ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА

12. И влезе Иисус в Божия храм, изпъди всички продавачи и купувачи в храма, прекатури масите на менячите и пейките на гълъбопродавците,
13. и казваше им: писано е: "домът Ми дом за молитва ще се нарече", а вие го направихте разбойнишки вертеп.
/ОТ МАТЕЯ СВЕТО ЕВАНГЕЛИЕ 7:12 – 13;/
15. Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители: /ОТ МАТЕЯ СВЕТО ЕВАНГЕЛИЕ 21:15/
21. Не всеки, който Ми казва: Господи, Господи ще влезе в царството небесно, а оня, който изпълнява волята на Моя Отец Небесен. /ОТ МАТЕЯ СВЕТО ЕВАНГЕЛИЕ 21:21/


                П О Д П И С К А
на православни християни за опазване чистотата на Светата   православна вяра, Светите православни канони и Българска Православна Църква

ВЪЗЛюБЕНИ В ГОСПОДА БРАТЯ И СЕСТРИ,

Дойде време да защитим Светото православие, Светите правиславни канони и Българската Православна Църква от лъжедуховници, незачитащи Светите православни канони, нарушаващи Устава на  Българската Православна Църква, погазващи Закона за вероизповеданията и поругаващи с делата си Светата православна вяра!          
Дойде време да поискаме отстраняване от Българската Православна Църква и сваляне на расото на лъжедуховници, при които самочинието, самолюбието, сребролюбието, незачитането и неспазването на правилата на Светата църква са фрапиращи.
Лъжедуховници без богословско образование, които криещи се зад расото въвеждат     в заблуждение миряните, с цел лично си облагодетелстване. Лъжедуховници, които      с непристойното си поведение и нелепи изказвания позорят нашата Българска Православна Църква, замесват я в скандали и объркват мисълта и душите на павославните християни. Ето един първи пример от статията: „ЕКСКЛУЗИВНО! Отец Никанор със смразяващ коментар пред ПИК: Краят на света приближава. Не ИД ще ни унищожи, най-големият враг на православието е самото православие“ от 01.01.2017 на автора Албена Борисова.: . . . Албена Борисова: Много наблюдатели предупреждават, че европейската цивилизация е пред унищожение заради новото преселение на народите от Близкия Изток и атентатите в континента. Съгласен ли сте с една такава прогноза? От.Никанор: Най-големият враг на християнството и по-точно на православието е самото православие. . . . Албена Борисова: Вие, свещениците, имате вина за това състояние. Младите хора не знаят как се влиза в църква, как трябва да се кръстят и какво въобще да правят в храма. . . . От.Никанор: Това е обща работа. Аз приемам критика. На такава държава, такава църква.  . . . Албена Борисова: Защо не ходите като апостоли сред народа да го просвещавате? Той няма как сам да влезе в църквата, след като не я познава?  От.Никанор: - Къде е този народ, който ще ни държи сметка?! . . . От тогава до сега същия „отец“, вече издигнат до Архимандрит, вместо да се поправи и смири, се самозабрави и разкри напълно.

Тази подписка е за отстраняването на архимандрит Никанор /Христо Христов Мишков/ от Българската Православна Църква, който поруга своя духовен старец и го изгони от манастира в който стареца живееше и пострига о.Никанор за монах. Дори заплашва стареца с убийство. От. Никанор  въведе в заблуждение българския народ, че е брокер от Уолстрийт, където е „въртял милиони”, но се оказа че в същото време е бил козар при отец Станой в село Долно Вършило. 
Настояваме за спешната намеса на Българския Патриарх Неофит и Светия Синод за отстраняване от Българската Православна Църква на архимандрит Никанор - лъжемонах и лъжеброкер. Както бе изгонен от Светия Български манастир Св. Георги Зограф в Атон - Света гора. Сега и веднага докато ни е станало още по-лошо и късно. За негово смирение, помощ и изцеление. Понякога и сваляне на расото има лечебна и възпитателна сила.
Прилагаме нарушенията /документи и медийни изяви над 30 броя/ на архимандрит Никанор, с които дискредитира Българската Православна Църква и Българската Православна Вяра.

Балкански

 

 

 

 




Тагове:   БПЦ,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1381221
Постинги: 1696
Коментари: 16
Гласове: 472
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031