Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2018 11:46 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 632 Няма ненаказано зло!
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 442 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.10.2018 20:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ  N 632
Няма ненаказано зло!

 image

 

Няма ненаказано зло!

Столетие и половина, съседна нам, държава причинява зло на съседите си и най-накрая получи своето, получи всичко, което нагло търсеше! Животът я наказа!
Сърбия, най-сетне се сдоби с това, което, отдавна заслужаваше - роди се проблемът Косово! По-точно, непочтената политика на властта, на късно родилата се и самозабравила се държавица,  бе наградена от съдбата, която прекалено дълго, не беше обръщала внимание на страданията на поробените парчета етноси, които благодарение на политическите шмекери от Запад и от Изток, беше подчинила. Надяваше се, че е завинаги, но животът пулсира – и след многото престъпления, и нечовешки геноцид над тях, си получи заслуженото, макар и закъсняло, твърде много закъсняло!
Както се видя, окупацията живя, наистина кратко в исторически план, а са б
или убедени, че на злото, което са сторили, няма да има ответна реакция, че унижените и асимилирани българи са забравили, че зверски подчинените македонци няма да помнят, че унгарци, хървати, власи и особено непретопените албанци – ще се оставят, и ще миряса борческият им дух? Стомната се счупи, а духът от Косово, завладя и оцапа самолюбието на „сръбския“ етнос и неговата ситна територия, на която предстоят, още и други, очаквани промени!

Рано или късно, всеки вършил зло си получава заслуженото!
Хак им е на тия лакеи и на подкрепящите ги „велики“ сили!

Съдбата отговори на непочтените с почтеност, показа на коварната и агресивна власт достойнствата на мъдрите, показа на измамниците – честността, а не забрави да награди накрая и непочтения с тоягата си, показа на подлите – храбростта, и упорството на несправедливо унизените, дочакали възмездие за причиненото зло!
Най-сетне си намериха майстора и те, и менторите им!

Рано или късно, същото очаквам да получат и тия от юг, при които продължават умопомрачителните  кражби на история, на народи и земя! Те са и ще останат, в аналите на човешката история като най-тъпия, коварен и лесно манипулируем народ, колкото да се стараят да докажат обратното! Трябва да очакват и те своето възмездие, не от нас или от другите им съседи, а от злото на живота, с което, отдавна, са в съдружие!
Възможно ли е, днес - във века на информацията и дигиталната технологична революция, да има нечетящи, неграмотни и непознаващи историята си хора, толкова лесно обработвани граждани, които генетично принадлежат на народа и страната, срещу която демонстрират неприязънта си?!
Да плюеш и предаваш народа си е непростимо, и вечно морално престъпление!

мп     




Тагове:   македония,   македонци,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1399079
Постинги: 1719
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930