Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2018 09:58 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 653 Многообразие на видовете. Преображение 13
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 373 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.11.2018 15:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 653
Многообразие на видовете
Преображение 13


image



До сега, човечеството не беше раждало такова гениално откритие! Вероятно, се беше натрупало знание и то избухна изведнъж, в нещо - невиждано
до момента!
Може би.

Но, очевидно, иноваторите успяха да моделират и превъплътят буболечките в човеци, и те бяха станали, най-сетне,"хора"! Истински, както си мислеха. Бяха прескочили, с една гигантска крачка, милионите години бавна и мъчителна еволюция, бяха успешно мутирали!
От този момент нататък, обаче, върху плещите им легнаха човешките проблеми, които, дори, с наличието на ум и еволюирал разум, хората не бяха успели да преодолеят, и разрешат!

Инсектите, все пак,  успяха да опазят естественото си размножаване, тъй като - опазването на ръководната им роля в процесите на клониране и управление, беше жизнено важно, а, и подходящите за клониране хора бяха на привършване! Едни избягаха в дън горите Тилилейски, други – измряха от недояждане, а трети, не ставаха за нищо - бяха лош материал за клониране!
Продължиха и вътревидовата си борба с нови способи, и инструменти, отговарящи на новия им физически образ. Иначе, както и те знаеха – бяха си останали, и духом, и тялом - най-обикновени буболечки! 
Продължиха, по навик, да "лапат" човеци и техните богатства така, както, само те, знаеха, и можеха. Някои бързаха и се задавяха в лакомията си. Други се изтарикатиха и продадоха подареното, и заграбеното, за да си живеят истински живота  – бяха се почувствали хора! Процесите на производство и на още нови, засега се развиваше равномерно, и планирано.
Бе осигурен "човешки" живот за всички клонирани, независимо годишните времена на територията на експеримента, а и светът вече  - беше станал техен!
Можеха и него да променят, ако искаха, ако решаха, че условията не са добри или им пречат! Можеха да обърнат, ако поискат въртенето на земното кълбо около оста му, да разменят местата на екватора и полюсите, а реките да върнат към дупките, от които извираха, можеха да използват, по свой почин, слънчевите лъчи и гравитацията! Имаха основание да вярват в това, щом откриха способите за клониране и себе-клониранe!. Можеха да се опитат, дори, да променят процесите, свързани с поддържане на живота, с дишането и необходимия кислород, с храната – защото  и те се чувстваха зависими от тях, както хората, преди.
Търсиха всичко, което им беше, единствено, полезно.
Смятаха да отворят и дупки в стратосферата, та, слънчевите лъчи да убият останалите, все още, живи, и нерециклираните човеци. Бяха намислили да се мушнат, отново, в дупките, в които се криеха по време на предишния си живот, докато средата, отгоре, се промени, а те - се приспособят към новите условия. Може би, търсеха други, странни за човека елементи, които щяха да им помогнат да изградят новия свят!

Бяха уверени, че са намерили верния път. Но, не!
Все още, не мога да си представя, дори  -  дишащия въглероден двуокис клониран човек или някакъв мутант, тичащ в отровената среда!

Изглежда трябва да очакваме, още епохални открития, подобни на клонирането!
мп

Следва 





Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1398328
Постинги: 1719
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930