Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2018 08:38 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 683 Simply the best 2
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 550 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.02.2019 12:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 683
Simply the best 2

 image



Защо ли?
Защото, считам, че опитите на Русия да насади страх, са неморални и изглежда, няма земна сила, която би могла да ги ограничи. Тя разпространява страх, заплашва европейския континент с ядрената си мощ, отказвайки да разбере страха на другите - малките, окупирани, доскоро от нея. Защо, не се спре? Само за щит ли са й нужни миниатюрните й съседи, за какво друго могат да й служат?

Технологиите във въоръжаването, отдавна, прескочиха държавните граници, особено, на разпокъсаната територия на Европа. А Русия продължава да използва тихо, обикновено нагло и измамно - и ръжена, и ласката, само в свой интерес, незачитайки интересите на другите.

Активира и религията, не отчитайки, че доскоро я убиваше, че религията, дори, не е само нейна, а и на други, по-отдавна родени от нея, народи и етноси. Използва и православието, но употребява, и не отстъпва, и на исляма, за да манипулира, и ги използва така, както й се струва подходящо. Подбира и формите, и времето, сякаш огромната територия й дава предимство, и права. Фактите са абсурдни и са подобни, единствено, на политическите, и териториални отношения между Турция, и Гърция, с тяхното абсурдно притежание на средиземноморските острови!
Активира агресивността на имигрантските потоци от изток и юг, търсейки уязвимостта, и неблагополучието на малката територия на повечето развити европейски държави. Защо?
Нали, ако загине Европа, ще я последва и огромната Русия. Кой ще ползва природните й богатства, откъде ще се снабдява със стоки и изделия, които не произвежда, нито би могла, дори, да се опита?
Кара се или се прегръща с едни днес, утре – с други, разделяйки интересите им, заради своя, дори, на другия край на света.
Така постъпват и Съединените щати, но те имат умението, и капацитета да са жандарм на света, без това да влияе на икономиката, и бита на народа им.

И се търкаля бурето с барут из света, докато, един ден може да забуксува в някой, трудно решим проблем, и очаквано да избухне! А после?
Виждаме, че Русия се мъчи да го дотъркаля и до Балканите!
А после, наистина, какво?

мп




Тагове:   военни,   игри,   политически,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1396638
Постинги: 1718
Коментари: 16
Гласове: 478
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930