Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2019 11:21 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 717 Раждането на Афродита
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 560 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.01.2019 11:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 717
Раждането на Афродита

 image


Бъдещето съществуване на Европейския Съюз е неразривно свързано с бъдещето на европейците, а тяхното утре е генетично обвързано с етническото им оцеляване! Уникалността на европейското етническо разнообразие задължително изисква неговото опазване и ще принуди, все някога, институционалните му структури да се събудят.

Днес, наблюдаваме пренебрежение, умишлено игнориране и настървена защита на глобализма, роден от теоретичните политически догми на социализма, националсоциализма, и икономическите интереси на световния империализъм.
Роден, преди няколко столетия, той е в апогея си, крачейки безцеремонно навред по света!

Удивително е състоянието и поведението, на току-що, родилия се у нас „бизнес“, потайно измъкнал се от пяната на отминалите политически схизми, заедно с набедените си бизнесмени, сякаш, раждането им прилича по нещо, по каквото и да е, на раждането на Афродита и човешкото изящество, на човешката красота, там - от морските вълни!
Изявата им, сред обществото на хората, беше просто неумела и смешна, вулгарна!
Тя безцеремонно обиди човешкия род, разума, морала му и справедливостта, отричайки съществуването им,  за които стоически, и неотклонно се е борил, още, от времето на своето раждане сред калта – отръсквайки се погнусен от съществуването им, но решен да ги отстрани.
Защо измамата продължава и днес, е неясно, само – на пръв поглед. Та, тя си прилича с голия, и необлечен, виртуален цар, гордо дефилиращ сред глупостта си! Все пак, трябва да се помни, че природата, не търпи измами и непрекъснато го потвърждава. Колкото и да се опитват измамниците да я измамят с лъжливата си метаморфоза, все някога - голотата на глупостта им блесва!

Очевидна е нуждата от етническото обособяване, опазване и оптимално усвояване на  културата и качествата му от институциите на Европейския Съюз. За мен е задължителна, защото без нея, обединението ще загуби, завинаги, своята многоцветност, езиково различие и неподправено, автентично излъчване, което започва с България, заради древността й, и завършва с нас, българите, заради изостаналостта ни, причинена от шашмите на измамата!
мп    



Тагове:   Афродита,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1400725
Постинги: 1722
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930