Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2019 20:19 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 832 Макронанист
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 339 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.11.2019 18:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 832
МАКРОНАНИСТ


                                                                   Посвещавам ескиза на всички,
                                                                   които четат

"Българската държава е люлката на европейската култура и цивилизация!" – пише президента на Френската Република генерал Шарл де Гол през 1962 година.

"Българският народ е един от създателите на цивилизацията на нашата планета", споделя по-късно и президента Франсоа Митеран.

Словесното мастурбиране на френския президент-онанист по темата България, определено, е психично разстройство. Изненада ме непремерената му поява, изненада ме и незнанието, че ако обиждаш един народ, чиито далечни праотци са заселили територията на твоята страна и са те научили, заради притока на чужди от юг, че не трябва да си бършеш дирника с ръка или листо, че ако обиждаш този, който ти е дал и книга в ръка, към която твоите прадеди дълго са гледали умно, без да могат да я прочетат, нито да разберат, какво пише, е твърде пошла интимна дейност, прилична на описаната по-горе.
Знае се, че преди около шест хилядолетия нашите предци са заселили безлюдните територии от западната част на континента, а през следващите столетия сме им дали и религия, и новото знание – на българите-катари, дали сме им и учението на Учителя, да ги ползват, и се учат!
А тоя, решил да се самозадоволява!
Не му стига, че не обръща полагащото се внимание на младите и умни българи, които от няколко десетилетия им изпращаме, за да подобрят изтъркващата им се генетична и умствена тъкан, а решил, вместо да ги подпомага - да се бори с нашенските бандюги! А те, както знаете - си приличат с френските!
Дали, има представа, за какво иде реч, не знам? Не знае, вероятно и той, след като е преминал, от години, на самозадоволяване!
Днес, властта по света, на изток и запад, на север и юг, изисква огромна култура, за да ръководи и възпитава! Неговата, изглежда, не се и мъчи да я придобие, защото самата - няма нужда! А тя е отговорност за народа и етносите му, и не можеш да плямпаш, каквото ти дойде в главата като повечето политици, нито да си зависим от други!
И светът е вече друг. Всичко в него е различно и твърде малко прилича на този, преди трийсет, петдесет или сто години, но народите продължават да си носят гена, кръста и неволята. Ако, не ги чуваш си пътник.
Ако ти липсва интелектуален багаж - близък, поне, на багажа на предшествениците ти, и ти, наистина си пътник като решението остава, само едно - да се усамотиш и да се отдадеш на самозадоволяване!
Ако непочтено плюеш праотците си – храчките, неминуемо, ще се лепят и върху твоето лице!
И си отиваш, тъй като, за да водиш играта на Европейския Съюз, подобни умишлени пропуски, са непростими. Необходими са и други качества, които предпазват от необходимостта да мастурбираш и сам да задоволяваш интелектуалния си нагон!
мп ©



Тагове:   макронанист,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1402751
Постинги: 1723
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930