Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2020 18:19 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 868 Писмо, ... след Новата 2о2о-та година
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 532 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.11.2020 21:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 868
Писмо, ... след Новата 2020-та година

 image

 

Здравейте …

животът ни е вид подарък и е важно, как ще го изживеем. Обикновено, не го разбираме, все  още, когато трябва да вземаме важните решения, а след това случайността, която се е наложила, го променя до неузнаваемост и винаги - не в посоката, която търсим или бихме желали. Децата и внуците, тяхното раждане и отглеждане, са изглежда по-важни, и са били приоритет за този, който ни е създал, ако съществува. 

Напоследък ме е обхванала мисълта, че Създателят и Природата са се стремили да създадат индивид, който може да мисли, да се самоуправлява, да предвижда и да има неограничено въображение като са опазили сетивните му качества. Провели са опити, експериментирали са така, както съвременниците ни търсят изкуствения интелект. Родили са се и продължават да съществуват, и да се плодят представителите на първите опити, дори, днес - са по-многобройни. Дори, ни управляват - децата на проплиопитека и неандерталеца. Ще ми се да мисля, че ние сме наследници на sapiens-a, но и в това вече, не съм сигурен.

Изглежда към професията ни като най-близка до работата на този, който ни е проектирал и създал тук, на земята, съществува същото недоверие, което изпитват невярващите към религията, но това е следствие на незнание и на липса на доказателства, въпреки тоталната манипулация. Нейсе - всеки изкарва живота си до там и до тогава, до където му стигат физическите, и особено, интелектуалните сили.

От няколко години нямам работа, тъй като отказах едно изключително примамливо, според тях, политическо предложение, след което ме задраскаха. Позволих си, преди няколко години, да кажа и по ефира на националната телевизия да не ме канят повече, тъй като вече съм дърт, което е общоизвестно преимущество за професията, но те - не го разбраха. Днес пиша и плюя по некадърността на поколението, което ни измести, заради близките си контакти с мафиотската структура на управление. Днес, четенето и писането са основното ми занимание. Трудно е, да не кажа, че е невъзможно, да се живее сред тъпанари, които манипулират и управляват, на всичкото отгоре, особено, в професията. 

Когато имате време, бихме могли да се свържем и по viber, за да се чуем, въпреки, че гласът, почти никога, не се променя.
Желая ви здраве.
Поздрави / мп




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1380292
Постинги: 1696
Коментари: 16
Гласове: 472
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031