Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2020 16:00 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 875 Човешките общества се управляват от паразити
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 288 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.01.2020 06:20


ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 875 
Човешките общества се управляват от паразити

image
Йоан Кръстител

Политическите манипулации трайно увреждат човешката психика, морал и поведение. Говоря за нечистоплътните манипулации в услуга на национални и геополитически интереси. Сред тях няма чисти и добронамерени!
И точно, заради тях, пред очите на света са резултатите и жертвите им!
Пред нас са примерите на милионите изкупителни жертви, следствие на зло-употребяваните етнически и национални форми на насилие, убийства, и траен, неизкореним геноцид, “практикувани“ през миналите столетия над българския етнос с пълна сила - от съседните ни, по-малки териториално държавици, и умствено народи. Пред нас са жертвите и на различни чужди имперски завоевателни намерения, и домогвания!
Пред нас е осакатената българска територия и несправедливо поробеният ни народ!
Днес той продължава, отново и отново, да носи хамута на теглото, и робството!!

Всички познават историята на изумителните жертви на геноцид,познават неговото безсилие, безсмислие, и техния трагизъм - покосени от смъртта, носена на крилете на нечистоплътната политическа догма от ограничени, и озверели нейни представители!

Кому бяха нужни тия жертви?!
Защо политическите лозунги надделяха над човешкия живот?!
До къде стигнаха в усъвършенстването си убийците, след като наложиха властта си с помощта на чужди сили?
Как се развиха политическите им “идеали“?
Може ли, някой да ни каже?
Какво постигнаха?
Заслужаваха ли тези жертви липсата на положителни крайни резултати?!

Съществува ли политик или най-обикновен гражданин, който би могъл да определи тежестта и да съпостави загубите за обществото от това унищожение - на натрупания, и доказан интелект, от загубите на морал, на човешко достойнство или на подплатена амбиция, на безкрайното им родолюбие, демонстрирано, преди периода на поголовното унищожение и геноцид, прокаран от чужди, и от “наши“ убийци?

Пред очите ни са свидетелства за милионите изумителни изкупителни жертви на измислените от човека религиозни, а след тях и политически догми?! Вероятно, не познаваме всички поражения, нанесени от анархизма, комунизма, фашизма или националсоциализма, от простата човешка амбиция и срам, заради  липсата на качества, но знаем общото, наследено от тях – тези тъпи интелектуални недоразумения и либералното политическо поведение, обхванало тотално съвременна Европа!
Те са резултат от сетивните действия на морално и духовно осакатени наши сънародници, загубили елементарната си човешка стойност, поставяйки политиката и нейните догми - над живота като ги подчиняват на ниското си интелектуално ниво. И за да си го върнат на Природата - унищожават милиони, превъзхождащи ги, човешки същества!
Вчера и днес, те използваха и продължават да използват за своята манипулация недостатъците и липсата на разум, на морал и нравственост като унищожават и малкото останали нормални, и независими. Те усилваха и усилват силата на собственото си влияние или забавят чувствително естествената човешка “еволюция“ като рязко принизяват, ограничават или унищожават постигнатото, при вълнообразното "приливно" обществено развитие, подчинявайки го, единствено, на своите империалистически интереси. Всичко се развива на приливи и отливи, но, винаги  съобразено с тяхното кратко земно съществуване, препредавайки формите, и силата на античовешкото им управление.
На всичкото отгоре имат и претенции - да са хора!
Дали са?!
Мисля, че не са.
Знам, че са паразити – отдавна, обладали човешките общества.
мп




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1398645
Постинги: 1719
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930