Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2020 08:48 - Американска идилия
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 594 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 09.07.2020 08:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                               Американска идилия

 Публикувано: петък, 03 юли 2020 11:37

https://johnkaminski.org/index.php/john-kaminski-american-writer-and-critic-2/273-american-idyll

image


Gimpy и Loopy

в раздробената земя

(Идилия или идилия е кратко стихотворение, описващо селския живот, написано в стила на кратките пасторални стихове на Теокрит, Идилите. За разлика от Омир Теокрит не се е занимавал с герои и бойни действия. Идилиите му са ограничени до малък интимен свят и описват сцени от всекидневния живот. Wikipedia

, , , затвор, дворец и пиршество. , , TS Eliot

Трудно е да се проповядва честност, когато цялата система е покварена.

След малко . , , след цял живот на наблюдение на зверства, които никога не се обясняват задоволително. , , започвате да се чудите дали цялата тази смъртоносна беседа за доброта и милост е просто поредната измама, за да ви накара да свалите охраната си, за да можете по-лесно да бъдете измамени, експлоатирани и събрани от дементирани дроиди по някакъв неразбираемо лош мотив.

Възможно ли е Великият Закон за Мира да е просто повърхностна стратегия за компрометиране на вашите защитни сили, така че да можете да бъдете по-лесно затворени? Или вярваш?

Човек достатъчно ли си, за да знаеш истината? Или жена достатъчно, за да я свали?

Навсякъде, където чернокожите живеят в тази страна, се превърна в пустош. Изгубено парче замърсен бетон, обсипан с игли и кръв. Те дори изгарят бизнеса на приятелите си и след това казват, че не получават достатъчно подкрепа от белите. Те удрят белите за спорт и след това изискват да бъдат уважавани. Те искат животът да бъде по техния начин, като Африка.

В непрекъснатия прилив на историята случилото се с индийците сега се случва с белите. Не, няма да ви бъдат възнаградени.

С помощта на евреи и техните медии за отрови хора от цветя превзеха градските центрове на Америка, гарантирайки непрекъснато етническо насилие, оправдаващо пресилено и безпощадно присъствие на полицията. Тези цветни хора осигуряват химическото и културното развлечение, докато техните еврейски господари правят нови пари всеки ден, просто получавайки безкрайно стадо гълъби, които да подпишат на долния ред.

Културата е наситена с мъдри и мощни чернокожи съвети за луковични и разрошени бели, за кои продукти трябва да купуват. Извън телевизионните студиа, чернокожите нападат белите с 12 пъти по-голяма скорост от обратната страна, а най-високата категория на тези, които убиват негрите са самите чернокожи.

Под вечно сиво небе Слънцето отнема енергията си, когато планетата се свива. Задушавайки се от микроскопични алуминиеви частици, атмосферата се охлажда и бурите се засилват.

Благословете това, приятелю

Църквата предаде собствената си мисия чрез фалшивата си догма и криминални нарушения. Най-лошото е непрекъснатото му отсъствие от най-важните дискусии за деня, почти сякаш се опитва да скрие изкривената фантазия на собствената си сила от своите религиозно коматозни енориаши.

Евреите жадуват за лесните печалби от война, болести, изнудване и мошеничество. Техният усукан живот се генерира от омраза и завист и при пълна показност по въпроси, свързани с печалбата. Те обезсмислиха света почти до смърт със съвестния си паразитизъм и безмилостни психопатии и считат всички останали народи по света за обикновени зверове, подходящи за експлоатация и консумация.

Хората жадуват сладкото задоволство от мир, здраве, честност и доверие. Обслужването на децата им ги кара да се усмихват, но те обичат да се хранят твърде добре. Нещата, които са изградили, са това, което останалият свят копнее и имитира.

Основната мисия на евреите е да попречи на хората да постигнат мир и щастие, защото формулата, която следват, комбинация от конфликти и болести, винаги ги е направила богати. Тъй като толкова много гениални философи са постулирали в миналото, засегнати от собствената си собствена несменяема самонанесена мизерия, евреите ще убият целия свят, за да предотвратят излагането на собствената си деформация. И след това правилно се осмиват и неутрализират.

И има много, които биха казали, преследвани и екзекутирани за продължаващите си престъпления.

Както биха казали много евреи, разликата между човек и еврей е като божествено същество в сравнение с извратено животно, което никога не казва истината и ще убие когото може, след като първо ги заблуди. Ако трябва да кажа кое е, върнете се веднага на площад първи.

С други думи, евреите вродено не са в състояние да се присъединят към човешката раса, толкова неразрешима е заблудата им, че са избраният народ. И това ги прави смъртоносна опасност не само за белите хора, но и за целия живот на Земята.

Инверсия на стойности

Еврейските медии извисяват чернокожите като новите парагони на цивилизацията, които имат право да отнесат поведението си в джунглата към иконите на американското общество. Добре е да убивате бели хора, точно както правят в Южна Африка. Холивуд е направил филми за това. Черните са двигателят на психотичното еврейско отмъщение за престъпленията, които самите евреи са извършили върху хората, създали красивия бял свят, за който всички в света толкова жадуват.

Цялостността на еврейските медии подкрепя издигането на цветовете на Третия свят, за да надзирават разрушаването на американската култура (или какви раздробени руини от здрави традиции все още остават от нея), защото те не биха били заплаха за еврейския контрол върху всеки един ум на Земята.

Това е нещо, което белите биха и никога няма да се примирят. Трябва само да сравните културните постижения на Европа и Африка, за да разберете опасностите от издигането на по-малко способни миньони, които да задушат независимите интелигенции, които направиха света по-щастлив и здрав, отколкото по всяко време в историята.

И всички ние трябва да кажем молитва за отчаяните души в Азия, все още заключени при тоталитарните условия, наложени първо от същите пълзящи черепи и кости, които ни осигуриха всички тези мутантни президенти, които бяхме принудени да търпим.

Само постоянното присъствие на паразитната еврейска философия на змията, консумираща собствената си опашка, предпазва човечеството от автентичен рай на Земята. Именно техният постоянен страх от настъпващия мрак и нежеланието да приемем красивия живот при условията, които направиха нашите преживявания тук толкова прекрасни. Животът е цвете, което цъфти и избледнява в градината на Вселената. Всяка мисъл за живот завинаги създава лудост, която никога не може да бъде излекувана.

Всяка мисъл за живот завинаги създава
лудост, която никога не може да бъде излекувана!

Който каза, че? Човече, тези неща излизат от нищото.

Сега The New York Times ни казва, че САЩ са открити, за да преследват чернокожите. Това е грешното представяне на историята в най-добрия случай и американците стават жертва на нея, защото евреите контролират цялата американска медия, ако не пряко, то чрез финансово изнудване.

Цялото ниво, което винаги е потискано в тези пропагандистки широки градове, е, че евреите контролират и търговията с роби и все още го правят, с нетърпеливо участие на американските президенти. Досега тази документация, притежавана от еврейски произход, все още не съобщава за украинския холодомор от 1937 г., който е проектиран от същите роботи, контролирани от евреите, които днес са известни като неоконите и по-специално бомбардират редица други места като Ирак и Афганистан по причини. които отдавна са изложени като лъжи, но все още се вярват на мнозинство американци заради настоятелното повтаряне на тези лъжи от еврейските медии.

Както и с вредната препоръка на блокировки и маски за борба с мистериозна инфекция, която вирусолозите все още се опитват да идентифицират (или измислят), може да започнете да вярвате, че правителството се опитва да ви убие, защото трябва да признаете, ако ще спестите мнозинството много пари, въпреки че по-голямата част от данъчните пари винаги се отбиват от еврейски посредници, които са експерти в това мрачно изкуство.

Както обикновено, и двамата кандидати за президент са агенти на чужда сила, международно еврейство, което завладява умовете на повечето хора в света чрез контрола си над цялата информация, станала възможна чрез контрола на всичките световни пари. Те могат незабавно да платят на някого за постоянно да заличи всяка дейност, която не им харесва, и подкупват всички останали да не го забележат. Така е и с умишленото унищожаване на САЩ и всички страни по света, които все още смятат, че всъщност са свободни.

Семействата се разпадат без здрава общност, която да им даде сили. Никой не може да бъде щастлив без държава, в която може да повярва. Никой не може да повярва в това увредено от мозъка обединение на бежанци, известно като Америка. Това е просто куп престъпници, които убиват членове на собственото си разширено семейство за големи суми пари.

Gimpy и Loopy? Това съм аз и ти, приятелю. Не яжте повече от тази храна за кучета, която са ви давали.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. 1997 - Междурасовите проблеми са трудни за разрешаване
09.07.2020 12:09
Съчувствам на либерална САЩ и се надявам да намерят добър начин за решението им
Социализмът имаше някои успехи, но след 1989 те бяха заличени и се върнахме назад.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744034
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031