Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2013 05:05 - Африканските шамани и вуду магьосници са били обучавани от Български Учители на Канарските острови
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3882 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 03.12.2013 19:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 България ще възстанови собствеността на Свещената Българска империя върху Канарските острови чрез комплекта от нотариално заверени документи,които започваме да разшифроваме и публикуваме!

С помощта на  lyuliak и постинга   Мистерията на Канарските острови,екипът на БЕЗИСТЕНА се сдобихме със секретните документи,доказващи безапелационно Българското цивилизационно присъствие и собственост върху Провинцията на Свещената Българска империя с кодовото наименование КАНАРСКИ ОСТРОВИ.

По-долу публикуваме официалните документи и след това техния легализиран и заверен ОТ ГОРЕ превод:



Канарските острови са архипелаг намиращ се на запад близо до Африканският бряг и Западна Сахара. Температурите рядко падат под 15 градуса и мекият климат позволява събирането на две, че и на три реколти. В древността наричали Канарските острови "Острови на благоденствието" и "Щастливите острови". През 1312 г. няколко генуезски кораба първи достигат до архипелага, който днес е известен под името Канарски. Европейците остават смаяни когато откриват, че островите са гъсто населени с хора от непозната раса - високи и атлетични с бяла кожа, руси коси и сини очи /такива са били и гетите! А Траките на времето си са били големи мореплаватели../. "Пред тях изглеждахме дребни и жалки" - записва в дневника си един от монасите, съпровождащи експедицията. Така Европа се сблъсква с една от най-големите загадки на историята.

Гуанчите, както по-късно испанците нарекли коренното население на островите (те самите се наричали "винчери"), все още живеели в каменния век. Не познавали металите, основните им оръжия били каменните брадви и дървените копия. Говорели странен "свистящ език", чрез който можели да общуват по между си на разстояние от 14 километра (!). Жителите на островите нямали никакво понятие от корабоплаване и очевидно били прекарали хилядолетия в пълна изолация, твърдо убедени, че са единствените хора на света. Но въпреки това те имали добре изградена обществена система с крал, аристокрация, простолюдие. Островът им бил заселен също и от огромни глутници от диви кучета, които местните използвали за храна. Там обитавали и особенa порода птички които после в Европа били наречени канарчета по името на островите. Канарските острови обаче носят името си не от красивата птичка, а от кръвожадните кучета (на латински "канис").

Извършените през миналия и началото на този век изследвания показват, че антропологичния тип на гуанчите няма аналог на хиляди километри от островите им. Има поразително сходство между черепите на древните гуанчи и тези на кроманьонците. Открита е и очевидна близост между расовия тип на гуанчите и населението на Скандинавия. Когато европейците се появяват на островите, цивилизацията на гуанчите се е намирала на стадия на неолита. Но има неща, които говорят, или за контакти с други древни цивилизации, или за съхранени знания от време, когато предците на гуанчите са били на далеч по-високо културно и цивилизационно равнище. Макар, че по-голяма част от коренното население живеело в пещери, археолозите намират на някои от островите каменни постройки напомнящи рицарските замъци от ранното Средновековие, остатъци от стени, храмове и дори постройки, за които се предполага, че са древни астрономически обсерватории наподобяващи мегалитните строежи в Европа. В същото време гуанчите били един от няколкото народа на планетата, които са мумифицирали своите покойници. Те са използвали за тази цел същите растения, които и индиянците живеещи край езерото Титикака. На острова са открити следи и от неизвестна писменост.

Гуанчите изчезнали напълно още в началото на ХVІІІ в. По-точно казано - били изтребени. Още през 1391 г., когато островитяните, които са слънцепоклонници (с жреческа каста и дори нещо като монашески орден, съставен от девици посветили се на бога Слънце), убиват 9-ма католически мисионери(Убити от тайната полиция на инквизицията,защото искали да изкарат истината за святите Исусови потомци на островите.Убийството им е приписано на святите Български островитяни,които не биха посегнали и на мравка,камо ли на човек!), по лична заповед на папа Урбан VІ испанците устройват първото масово клане на Канарските острови. В началото на ХV в. тук се установил френският кондотиер Жан дьо Бетанкур, решил да превърне островите в свое кралство. Започва жестока война, която трае повече от един век, преди да бъде смазана съпротивата на почти невъоръжените аборигени. останалите живи гуанчи се смесили със завоевателите, което е потвърдено от антропологичните изследвания на днешните островитяни, и били претопени. Най-новите изследвания показват, че населението на архипелага включвало няколко антропологични вида - един сходен с този на населението от Северна Африка през неолита, другият - средиземноморски. А именно хората от третия тип са били господстващата каста, от техните среди била и местната аристокрация. 

*********************************************************************************************************
 

                           РАЗШИФРОВАНИ ДОКУМЕНТИ

от Имперската канцелария на Българската Свещена Световна Империя
разсекретени с величайшата санкция на Българските Богове Исус и Мария Магдалена
 

Всички разшифровки в нашите статии ние извършваме по правилата на шифъра и разкодиращия ключ,които сме дали във фундаменталните ни разяснителни постинги
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061



 Българската жреческа школа за шамани на Канарските острови 

Канарските острови и съдбата на коренното му население е христоматиен пример за злощастната съдба на народите и страните от Свещената Българска (Римска)империя след нейното разпадане в резултат на свалянето от власт на Свещената Божия династия ДУЛО през 525г от изродените й династични разклонения,наречени по късно ВИЗАНТИЙЦИ=Деца на Бог Иза.Останали без връзка и попечителство от МЕТРОПОЛИЯТА и Първосвещената жреческа институция,те в бърз порядък попадът под ударите и робството на настъпващата псевдо-християнска реакция или когато са били по-настрани от европейската псевдохристиянска поробваща система,в по-бавни темпове започват да западат технологично и да деградират цивилизационно,но запазват езическата си Исусова вяра,светостта и чистотата си,завещани им от Българските цивилизатори и покръстители.
МЕТРОПОЛИЯ=Богиня Мария Дуло-Първопрестолния светилищен град на Богиня Диана,кръстила го на името Си-Градът на ДИАНА-ЯМБОЛ!
След векове европейските откриватели ги „ОТКРИВАТ“и подпукват именно заради съхранената им чиста вяра и познания,преследвана от Инквизицията и заговорниците срещу Българите по цял свят.Провежданите ПОКРЪСТВАНИЯ са процеси на ОТКРЪСТВАНЕ от истинското Исусово познание и начин на свят и чист живот по пътя на поробване и масов геноцид над пробените местни хора!
Това е обобщената дифиниция на т.н. Велики географски открития и покръствания на Азиатски,Африкански и Американски народи,познати с истинското им име Колонизация или поробвана на народите.
 Случаят с Канарските острови е специфичен.Те са били обитавани от Български тракийски жречески формирования от Свещената Българска империя,командировани(заселени) там да обслужват Светилищната енергетична система на островите и да подготвят духовни феноменални кадри от африканското население на континента-жреческата гилдия на африканските шамани и магьосници-Африканското Свято Исусово -Мариино духовенство,водещо и управляващо народите на ЧЕРНИЯ КОНТИНЕНТ
(КОНТИНЕНТ на Шар Диана=Ешуа Трак и Диана,кодиран още и като АФРИКА=ФРИКИ =ФРАКИЯ,ТРАКИЯ на руски=БАРКИ-Българи)
по Исусовите закони на живот в Любов,Братство и Мир!
Така Българите още в края на Първи век от новата ера изграждат централна  Школа за Исусови Жреци от Африканските племена.



      Българите основават жречески университет на Канарските острови 

Българските жреци основават на Канарските острови Духовна академия за обучение и посвещаване на подбрани елитни представители от африканското племенно МНОГООБРАЗИЕ(Иза и Богиня Мария),заведени с обобщаващия кодов индекс ТУЗЕМЦИ и АБОРИГЕНИ= Богиня Диана Мария и Изуц,указващ,че те са цивилизационен продукт на Българските Богове и Техните посредници-Българските Жреци-Цивилизатори.
Жреческият Африкански университет използва за практическото обучение на СТУДЕНТИТЕ(Тати Иса и Диана)древната материално-техническа база от енергетичните светилищни съоръжения на островите,построена от Тракийските заселници и цивилизатори от времето след Потопното разселение през 5 хилядолетие пр.хр.,като изграждат още нови Светилищни съоръжения и 9 зикуратни пирамиди,които съставят Централния команден пункт на светилищната система на архипелага.
Както е жреческата практика навсякъде,така и тука Посветените Българи удрят неизтриваемия печат на повсеместното кръстничество на всички природни обекти и цялостия живот със Свещените имена на Българските Богове,зашифровани надеждно чрез Свещеният жречески Исусов шифър и код,който ви разкриваме в Тайната на свещения Български език-част 1 и 2 в нашия http://bezistena.blog.bg/и всички други документи от блога ни.Чрез този свещен код сега ние разкриваме тайната на тази загадъчна и мистична за съвременните изследователи островна цивилизация и трагедията на нейното унищощение от заговорниците срещу Святия Български Божи народ-псевдохристияните и поробителите на народите и до сега!
Няма да говорим за външния вид на заварените и изтребени Трако-Българи,както и за скриваните архиелогически доказателства и антропоморфните и генетични изследвания на местните жители-те ще бъдат скоро извадени от архивите и разсекретени за общо изумление.Директно поставяме засекретените от Българските жреци документи в декодиращата ни програма,която е безкомпромисно всепроникваща и категорична за Българското авторство на всички мистични тайнства и сакралии по цялата планета!



Вземаме си обратно в Българската Империя Духовния университет на Канарските острови барабар с островите 

Почваме разсекретяването на секретните БГ документи от името на островите:
КАНАРСКИ ОСТРОВИ=Бок Сар Иса Трак
Най-големят остров е ТЕНЕРИФЕ и нямя обяснение на испански език,защото само на Свещения Български език има сакрално семантично обяснение:
ТЕНЕРИФЕ=Фер Диана =Диана Вер и БРАТЯ,БАРДИ!
Името на плажа наТенерифе е ТЕРЕСИТАС,означаващо единствено Исус Друида!
Скалните мегалитни светилища са кръстени ГАРСИЯ=Гяур Иса,и ЛОС РОКВЕС=Исус Болкария
Националния парк е на о-в ЛАНСАРОТЕ=Сар Дуло и се казва ТИМАНФАЯ=Богиня Мат
Островът е изпълнен с изкуствени скални светилища за обучение на посветяваните.
Наименованието на построените зикуратните пирамиди е необяснимото до сега име  ГВУИМАР,което е единствено на Богиня Мария и се разшифрова и разбира само на Български!
ГВУИМАР=Богиня Мария!!!
ЗИКУРАТ=Иза Трака-стъпаловидните пирамиди-светилищни съоръжения,строени навсякъде по света от Българските цивилизатори за реализиране на феномените йм и за връзка с Българските Богове и с Командният пункт в Метрополията.Наименование,разбираемо само след разшифроване със Свещения код и само на Български език!
СТЪПАЛОВИДНИ ПИРАМИДИ=ПИРАМИДИ на Бог Иса Дуло и Богиня Диана 
ЗА ВРЪЗКА С=С Изуз Бърка
РЕАЛИЗИРАНЕ НА ФЕНОМЕНИТЕ на=на Богиня Зар Мария Дуло
КОМАНДЕН ПУНКТ на =на Бокиня Диана Мат Кая=Кая(скала,скално светилище) на Бокиня Диана Мат
ПИРАМИДА=Богиня Мадара=Богиня Диана Мария-светилищни съоръжения,строени навсякъде по света от БГ цивилизаторите за реализиране на феномените йм и за връзка с Българските Богове и с Командният пункт в Метрополията.Наименование,разбираемо само след разшифроване със Свещения код и само на Български език!
ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Диана Мария Богиня и Трака Иза-елементарна обратна анаграмна зашифровка,разшифрована при прочит от дясно на ляво!
ЗИКУРАТНА  ПИРАМИДА=Иза Трака и Богиня Диана Мария=Исус Тракиеца и Мария Магдалена! 
Изтребените от испанската инквизиция Български жреци по островите са наричани ГВАНЧИ,което е Бог Ешуа,а те самите са се наричали ВИНТШЕРИ=Богиня Шар Диана 
ГВАНЧИ още е и ГВАНТШИ=Богиня Диана и Ешуа

Определяни са като представители на древните жители на Европа-КРЕМАНЬОНЦИ, чието разшифроване ни дава задължително Иса и Мария Кая!Счита се,че са населявали МАГРЕБ=Богиня Мария,територия обхващаща сегашните държави

МАРОКО=Мария Кая,
АЛЖИР=Ел Жар=Змей Цар,
ТУНИС=Диана и Иса и 
МАВРИТАНИЯ=Богиня Диана Мария.
Населението се е наричало МАВРИ=Мария Богиня!
ГВАНЧИТЕ пишели с ПЕТРОГЛИФИ,чиято разшифровка води право при Богиня Диана България:
ПЕТРОГЛИФИ=Богиня Диана България!!!
Огромните кучета на ГВАНЧИТЕ се наричат КАБАРДИНО=Диана Барка=Бога Трак
Разшифровката на страшните и анатемосани от Църквата като сатанински и дяволски африкански вярвания и практики ни водят отново в любящите ръце и ОБЯТИЯ(Богиня Диана)на Боговете ни:
ШАМАНИЗЪМ=Изуш и МаМа=Исус и Мария Магдалена!
 ВУДУ=Богиня Диана-ВУДУ МАГИИ-Духовни практики на Африкански Посветени Богородични Жрици от Българската Духовна академия на Канарските острови!Сещате ли се какви са били практическите занимания на черните африкански студенти?Да порят коремите на състудентите си и да пият кръвта и изтръгналите йм още туптящи сърца ли?!Да изгарят с поглед и мисъл и с черни магии хората ли?!
НИЩО ПОДОБНО!
Първо са приемали Исус и Мария за свои Спасители и Богове,отдавали са живота си изцяло в ръцете Йм чрез актовете на Водно кръщение и Кръщение със Святия Дух!Учили са се как да оперират със скалните светилища,как да влизат чрез тях в пряка аудио и видео връзка с другите светилища,с Централния светилищен комплекс в България,как да влезнат във връзка с Божиите служители и си дадат конкретната заявка за местните духовни и материални нужди и потребности,реализирани чрез Дарбите на Святият Дух!
Постоянно са играели Български хора и ръченици,пеели са Български народни песни,учили са Свещения Български език как да влизат чрез него във връзка с Българските Богове и как да имплантират чрез него с помощта на Българските си Учители  Българските Богове в езиците на своите племена,от които са дошли,учили са Свещения шифър.Учили са да пеят и да танцуват и да зашифроват Българските Богове в племенните си песни и танци!Учили са как да разговарят с влечугите,рибите,птиците и животните и как те да вървят подире им и да им бъдат домашни приятели и помагачи,учили са как да разговарят с цветята,растенията и дърветата,с планините и скалите,с реките и моретата,с вятъра,дъжда,с гръмотевиците и мълниите-със стихиите,учили са да лекуват Душите на хората и телата им с Любов,учили са се как да стават невидими,как да летят,да вървят по водата и се телепортират...въобще всичко онова,което днес наричаме ЧУДЕСА,ВЪЛШЕБСТВА,СВРЪХЕСТЕСТВЕНО,МИСТИКА,НЕОБЯСНИМО,НЕВЪЗМОЖНО.
...Учили са се как да живеят в Любов и да учат чернокожите си братя и сестри как да живеят в Любов чрез Българските Богове!!!
Учили са още много неща,за които скоро сами ще ви разкажат чрез песенния си жречески език! 


Сегашният президент на архипелага е АДАН МАРТИН МЕНИС=Иса и Диана Мат Мария
ВИНТШЕРИТЕ са СЛЪНЦЕПОКЛОНИЦИ с жреческа каста и посветили се на Бога СЛЪНЦЕ девици
БОГА СЛЪНЦЕ=Бог Исус Дуло
СЛЪНЦЕПОКЛОНИЦИ=ПОКЛОНИЦИ на Исус Дуло 
Познавали са технологиите за мумициране,защото школата и в Египет е Българска! 
А непознатата за учените писменост,които продължават да се правят на ударени,че е абсолютно непозната и непреводма,си е от пръв поглед Българска,което потвърждава и нашия превод сега:
НЕПОЗНАТА ПИСМЕНОСТ=ПИСМЕНОСТ на Бог Иза и Диана


Геноцида върху тях започва в края на 14 в и приключва напълно през 18 век.Но не напълно...
Сега започваме възстановяването им!

 
                       Канарските острови са на Българските Богове! 

Ще добавим само документалното свидетелство на заглавието на статията,доказващи принадлежността на Канарските острови към СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ИМПЕРИЯ:

МИСТЕРИЯТА НА КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ=КАНАРСКИТЕ ОСТРВИ на Иса и Диана Матара

 
http://www.youtube.com/watch?v=FTQbiNvZqaY      АФРИКА!
http://www.youtube.com/watch?v=yjbpwlqp5Qw      АФРИКА! 
http://www.youtube.com/watch?v=97Huj2QXmSM    BLUE KANARI=BULKARI=БУЛКАРИ!
Култова песен от преди повече от половин век,с която Българските Потомци на Исус и Мария с италианско местожителство MARISA FIORDALISO и ENZO AMADORI  ни съобщават,че Канарските острови са цивилизационно дело на Българските Богове и техните Жреци!
MARISA FIORDALISO=Мария и Исус Бард Дуло
ENZO AMADORI=Иса и Мадара

Били изтребени и унищожени без следа древните красиви и бели святи жители на Канарските острови-вайкат се замитащите следите на престъплението на инквизицията историци-хроникьори и слуги-мекерета на същата престъпна институция,управляваща сега всички народи!Вайкат се езуитски и прикриват престъпленията на същите тия,дето горяха живи святите Богомили- ТРАКИ=КАТАРИ из цяла Европа и после вкараха азиатските османски тракийски зомбита на Обетованата Българска свята земя да поробят основателите и цивилизаторите на човечеството!
Били избити и изтребени ли?На-а-а-а!Ще има да вземат!Ядец!НЯМА ДА МИНЕ НОМЕРА!Без тия номера!Криви ви са сметките!Сметки без кръчмаря!Не познахте!
ИЗБИТИ=Иза и Богиня Диана?
ИЗТРЕБЕНИ=Иза Барда?
ЩЕ ИМА ДА ВЗЕМАТ=Богиня Диана Мама и Тати Изуш
ЯДЕЦ=Диана и Иса!
НЯМА ДА МИНЕ НОМЕРА=Мама Диана Мария!
БЕЗ ТИЯ НОМЕРА=Иза и Богиня Диана Мария!
КРИВИ ВИ СА СМЕТКИТЕ без=без Богиня Диана Мат Кая и Исус Барка
СМЕТКИ БЕЗ КРЪТШМАРЯ=СМЕТКИ БЕЗ Ешуа Трак и Мария  
НЕ ПОЗНАХТЕ!=Иза и Бохиня Диана!

Я ги вижте по-хубаво тия красиви и одухотворени прекрасни Барди от шаманското изпълнение на песента АФРИКА=Барки-не виждате ли,че те са точно потомците на Българските жреци,които научиха Африканските деца на висшата наука и изкуство на Исусовата и Богородичната Любов и чрез тях я имплатираха в кръвта и Духа на всички черни хора с бели Души,за да не може никой да им отнеме Българските Богове и през най-тежките времена на робствата!
Няма затриване на святото Исусово Българско семе,на Българския свят народ и на пръснатите по целия свят КРИПТО БЪЛГАРИ!

НИЕ СМЕ ВЕЧНИ И СЕГА ИДВАМЕ ДА ВЪЗСТАНОВИМ БЪЛГАРСКОТО ИСУСОВО и МАРИИНО ЦАРСТВО НА ЛЮБОВТА,БРАТСТВОТО И МИРА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ И ЗА ВСИЧКИ!

Бъдете благословени и разпостранявайте и учете ШИФЪРА И ТАЙНИТЕ НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК !












Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
27.08.2013 05:08
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676982
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!