Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2017 07:44 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ 482 / Отговорност към бъдещето
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 486 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.08.2018 16:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 482
Отговорност към бъдещето

 image

1.
Изумен съм от поведението на европейските политици – повечето безцветни, неволеви, апатични хора, окопали се в структурите на властта.  Сякаш, не виждат, не чуват, нито чувстват, дори, не познават душата на своите, сред които живеят.

Не коментирам българските, защото такива няма! Нямаме никакви, тъй като нашите са измислени! Независимо, как се чувстват! Откакто е започнало изграждането на освободената ни държава, рядко, по-точно изключение е, появата на смислени и целенасочени политици, верни на девиза - „Докато съм жив, ще съм верен на род и Родина!“

Не познавам човешката история и политическа платформа, на нито един, приел избора си като условие за безкористна работа в името на обществото, което го е познало и издигнало.

2.
Ислямизацията, чуждият бит и култура пълзят към Европа, размножават се и полепват по тялото й, а тия си играят игрички и се правят на хуманисти!

Нашите - имитират техните действия, не заради друго, а заради липсата на достойнство и разум.

Виждате ли оня циганин - троши главата на учителя си с кол!
Отсреща, малки циганчета унищожават коледната елха и ругаят народа, който ги храни и оставя свободно да паразитират.
Оттатък, другите – български не знаят!

3.
Картината се повтаря навсякъде в Европа, а властите мълчат, прегръщат и упорито ги защитават, за да си осигурят продължаване на статуквото. Други ги канят на общата  трапеза и с чужда пита, помен правят! Симулират загриженост и любов към агресията на новодошлите, загърбвайки своите.

Възможен ли е съвместен живот, между нас и прииждащите - върху една и съща територия, с различен бит, с различни обществени и икономически форми на съществуване, с различна религия и култура?

Мисля, че не е, а поведението на политиците е по-скоро липса на чувство за отговорност към бъдещето и елементарна самозащита.

4.
Кои мигрирали общества на територията на Европа, през последното хилядолетие, са се интегрирали към реда и формите на съществуване на коренното население?
Няма такива! Няма хармония. Навсякъде се сепарират по расови, религиозни и културни белези, а това ражда расизъм, и тероризъм.
Проявяват и претенции! Коректно е да изискват уважение към всичко тяхно, но там, където са родени предците им.

Какви права върху земята на европееца биха могли да имат, дори – дошлите преди столетия. Нали, територията на Балканите е притежавана, още преди хилядолетия, от нашите – тракийците, а и ние сме, все още, тук!
Чудя се, за какво им е чуждата земя – нали, си имат своя?

5.С какво са допринесли, прииждащите, за културното и технологично развитие на Европа? С нищо, но  е вярно, че и европейците  са научили много от техните деди, особено -  от араби, иранци и тюркмени!

Смятам, че е редно, а и ми се иска - да се пази по-внимателно богатството и многообразието на етническата, и културната чистота на европейското население. Прииждащите трябва да се върнат обратно там, откъдето са дошли.
С какво ги привлича Европа, защо не мигрират в Русия, Китай, Казахстан или Монголия? Там има земя за всички.
мп



Тагове:   демокрация,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1402535
Постинги: 1723
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930