Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2018 21:08 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 648 Многообразие на видовете. Преображение 8
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 609 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.10.2018 16:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ  N 648
Многообразие на видовете
Преображение 8

 

image



При клонирането липсваше разнообразие.

Липсваше различното, специфичното, нямаше цвят, нито аромат, ни акъл, а те, заедно, поддържат жив огъня на живота, дори, при клонирането, започнало с Великата генетична промяна!

Редиците на клонираните буболечки приеха и непознати, не говорещи, дори, езика им. Приеха и  едни - със специфични лъскави одежди до земята, подобни на броня, с капи на главите. Освен каскетите, буболеческото общество не познаваше други, а, не са им били и нужни - къде се е чуло и видяло, буболечка с шапка! Никога, не бяха носили, но се примириха. Още повече, че тия непрекъснато се молеха някому, а в действителност вършеха, точно обратното. Очевидно, бяха обикновени измамници и заради уменията им - ги приеха. Приеха и едни бели, и разголени търсачки на земно щастие. И то, къде? Представяте ли си - в земята на клонингите! 
Но, клониращите не можеха да знаят това - вършеха си работата, а тя беше ограничена от наличието на двата вида материал – на притежаващите разсъдък и другите, без такъв! Експериментите показаха, изключително високи, положителни резултати при превъплъщението, особено, на буболечката в „човек“! След "раздането" си, тя гордо се изправяше и мигновено започваше да наставлява, и командва другия вид, преобразил бившия човек в миниатюрна буболечка, без мозък и разум, послушна, и безпрекословно предана.
Имаше и едни етнически превъплъщения на трети, определяни на майтап - като граждани на Вечния град. Въпреки, че преди експеримента, те живееха с нормални хора, бяха изостанали в развитието си, с хилядолетия. Опитите с тях бяха успешни и бързи, а резултатите – покъртителни! Поради това, бяха оставени без контрол, свободни да правят всичко, което искаха и можеха! А те, не можеха, нищо друго, освен, да крадат! През малкото си свободно време, необезпокоявани, пиеха от рога на изобилието, ползвайки се от гостоприемството на бившите буболечки и винарки. Точно от тия, последните, в редиците на успешно клонираните, се вляха и безбройните рояци от вечно пияните клонинги, опиянени от тежките условия в кацата и средата на ферментиращото вино!
Други – четвърти, пети, двадесет и пети бяха включени в стройните безкрайни редици на обслужващите новите „хора“, възпроизведени, благодарение на експеримента, от истински буболечки в "истински" хора!
Не, те не бяха, напълно, малоумни и безлични! Някои от тях притежаваха усъвършенствани качества на лакейство и угодничество, както и дръзновеност, и размах при цапцаросването на обществени блага!
Клонингите бяха просто блестящи и затова - подходящи!
мп

Следва продължение …





Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1401027
Постинги: 1722
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930