Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2018 15:31 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 651 Многообразие на видовете. Преображение 11
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 560 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.10.2018 20:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ  N 651   
Многообразие на видовете
Преображение 11

 image


Интерес предизвика облеклото на новите
хора.
Буболечките хвърлиха естествените си стари доспехи и навлякоха дрехите на човеците!
Промяната бе огромна, стигна до неузнаваемост! Никой не вярваше, че е възможна, защото лицата на новите хора бяха непознати – родиха се изведнъж нови и напълно непознати лица с човешки образ, но с животинско излъчване!

Старите дрехи на миниатюрните създания, по никакъв начин, не можеха да се ползват от новите и несравнимо по-едри тела на клонираните! Кошмарът беше пълен. Старите отиваха на боклука, а за нови бяха нужни средства - за произвеждането им, време за дизайн и ушиване, дори, при привидната еднаквост на телата им. Бяха само за жени и мъже, нямаше за деца и джендъри, и въпреки това съществуваха проблеми! Особено за държавната администрация, свикнала да се държи грубо с бившите хора, тъй като, към тези трябваше друго, любезно отношение! Иначе, изхвърчаш – или оставаш без работа, или ти препоръчват да освободиш страната и буболечките, от своето присъствие!

Куриозните ситуации, не свършваха с тези проблеми.
При избора си на облекло, някои напредничави представителки хвърлиха горнището на човешкото и се появиха голи, както природата ги беше създала. Голотата им, обаче, не впечатли. И тя се прие като фалшификат.

Нароиха се много, извънредно много дизайнери и дизайнерки. Нуждата от тях беше крещяща, тъй като сред клонираните имаше, прекалено много, несъразмерни клонинги, чиито тела бяха свръх наедрели, в сравнение с телата на болшинството, предишни хора.
Гениите, на модата за буболечки и еднодневни насекоми, се заеха с усърдие и плам в епигонството си. Напътстваха и съветваха клонираните, а те, от своя страна, приемаха с благодарност съветите, още повече, че не познаваха други, които биха се ангажирали с тази смешна и измамна дейност – да се грижиш за добрия вид на мутанти! И клиентите с удоволствие обличаха клонираните си телца в, смешно стоящите им, човешки дрехи.
Международен интерес предизвикаха и занаятчиите, обуващи пипалцата, превърнали се в нехармонични човешки крайници. Броят им нямаше чет.

Така променени новите жители, на вечно променящата се държавица, гордо и самоуверено започнаха да си организират пирове и срещи, за да се видят и опознаят! Тези коктейли и пребогати тържества, чествания и всевъзможни конкурси, за какво ли не, бяха организирани, само за тях - новите, непознатите, чуждите на хората, клонинги!                   
Бяха пирове по време на чума!
Те, наистина, се виждаха за пръв път, заради скорошното си излюпване, наскоро бяха излезли от тъмната среда на пашкула или от миризливите, до полуда, каци – пълни с ферментиращото вино на „демокрацията“. Разумните им помогнаха да се появят, да изскочат от тъмнината, за да се порадват и те на културната среда, непрестанно възпроизвеждана в огрения слънчев свят. Беше награда за неуморния им труд, за която не подозираха, дори!
мп!
Следва продължение …





Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1395909
Постинги: 1718
Коментари: 16
Гласове: 478
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930