Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2018 10:27 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 654 Многообразие на видовете. Преображение 14
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 414 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.10.2018 08:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ  N 654
Многообразие на видовете
Преображение 14

 image


Не можех да си представя, че дребните ще се помъчат да променят процесите, свързани с поддържането на живота, с дишането и необходимия, за всяко живо същество кислород, само, защото се чувстваха, все още, зависими! И експериментаторите се стремяха да създадат вид, който да не прилича, по нищо, на някой от съществувалите! Стремяха се да овладеят и средата, за да нямат проблемите на хората.

Условията за експеримент бяха подходящи, имаше и твърде много материал от манипулирани и неграмотни хора, от гнусни родоотстъпници и доносници, от лакеи и човешки червейчета. Останалите – не достатъчно благонадеждни, бяха отстранени. Средата, наистина, беше подходяща за всевъзможни генетични, морални, нравствени и етични, културни и творчески експерименти.
За противопоставящите измислиха спрей, от който хората умираха, подобно на напръсканите с препарати, зловредни инсекти, преди време. Земята се покри с ненужни човешки тела! Тяло до тяло, тяло върху тяло, а сред тях щъкаха, по-бавно адаптиращите се, хлебарки и всевъзможни други техни роднини, очакващи своето клониране в хора, които се учеха да дишат въглероден двуокис или подобна, изкуствено създадена субстанция, вредна за хората. Вместо кислород! Подготвяше се постепенното изчезване на предишния земен завоевател.
На планетата се настаняваше новият ред!
Клонингите бяха победители – тези, подобни на тия, от черния космос. В тях липсваше човешкото, освен – грубата имитация на физическия му образ! Илюзията, по-точно измамата, беше пълна, демонична и куха! Като тях.
Космосът беше победил рожбите на Земята. А те, блееха като овце, гледайки неразбиращо, ставащото. Трансформацията се налагаше.

Изроди се човешкият род! Загуби разума, забрави песента, с която беше минал през хилядолетията, изчезна любовта и доброто! Появиха се сребърниците, узакони се кражбата, затри се творчеството, погуби се красотата! Потъна паметта, изчезна и тая на града, пропаднаха някъде,и легендите му!  Избуя пошлото, убит бе моралът, умря благородството, девалвира изкуството, облада го гнусното, грозното, тъпото и отблъскващото, завладя ги изкуственото, клонираното! Появиха се змейовете от подземния свят, а ония - измислените от приказките, защитаващи злото, станаха реалност. Умря надеждата за човеците!

Този блян беше изтрит и не съществуваше, в и без това, празната кухина, изпълняваща функцията на глава, за клонингите. Бяха се строили в стройни редици и маршируваха, подобно на, до болка познатите примери от недалечното минало, от предишни времена. Мрак покри Земята!
Буболечките бяха клонирани в хора!
Човеците бяха превърнати в буболечки!

Студ скова душите на малкото останали живи.
Злото се настани навсякъде.

Градът умря с хората, които се грижеха за него като за жив. Не се чуваше детски смях, вълните на новото клонирано време, плискаха и съскаха срещу доброто, което изчезна. И то.
Колко било лесно! Беше се протяжно протегнало през хилядолетията, за да стигне до днес.

Но, къде е Господ, къде е Създателят, къде се е скрил Творецът?
Избяга ли от хората или си отиде с всеки един от тях!?
На Земята се настаниха наглостта и цинизма.
Разумът умря.
мп

Следва




Тагове:   хората,   клониране,   НА,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1380975
Постинги: 1696
Коментари: 16
Гласове: 472
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031