Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2019 08:09 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 748 Успяхме ли 4
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 333 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2019 08:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 748
Успяхме ли 4

 image

 
Светът опростя!
Хората загубиха престава за мястото си в човешката еволюция и объркани сядаха на други, които не бяха заслужили.
Всяка нова, сравнително скоро родена, нация напираше да наложи своята наследена или присвоена култура над останалия свят, над който знаменателно да развее  знамето на постиженията си.
И това, не беше нещо ново за световната история! Ситуацията, днес, го потвърждава – развитите страни доминират и налагат културата си, навсякъде по света, благодарение на агресивната си технологична, и икономическа политика, а малките - не могат да се защитават.

Интересно развитие!
Страни, родили се от преселници, от роби или от номади - създават своя обща култура, с която търгуват и обезценяват автентичността на местните - по-стари с хилядолетия!

Интересен свят!
Той престана да се дели на много и глупави, и на умни, но малко!
Отпаднаха бомбето и каскета, финият плат, не успя да замени шаяка!
И не само!
Обединиха се многото тъпанари с малкото умни и предприемчиви. Получи се нещо невиждано – изчезна видимата разлика между тях и като че ли, всички започнаха да изглеждат еднакво посредствени! Имаше и такива, които тръгнаха гологлави като някои достигнаха до крайност, и започнаха да бръснат главите си, а оставиха брадите да растат на воля! Обърнаха ги наопъки!
Съзидателните бяха заменени с разрушители, благородните се прегърнаха с морално нечистоплътни, честните преклониха глава пред крадци! И то, без етническа или расова разлика.
А политиката, си мисля - няма да доведе света до никъде! Най-малкото до добър край! По-точно, ще му донесе главоболие, защото – не може тъпанарът да иска и да налага да бъде приет, и смятан за умен, нито мързеливият - за работлив!

От това неразбирателство и от тази кавга ще произлезе, само едно – война, която, неминуемо ще избухне, за да сложи край на неестествените отношения, и на несъстоятелните претенции на претендентите, за да установи ред, за всички!
Ако, някой оживее!

Така, можем предварително, преди края на цивилизацията, да отговорим на въпроса – успяхме ли.
Не, не успяхте!

Накрая, предлагам човечеството да избере този свой представител, който може да помогне на Господ да затвори вратата на живия свят и да хлопне, с все сила, кепенците на живота!
мп

 

 

 




Тагове:   НИ,   защита,   култура,   НА,   автентичната,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1396763
Постинги: 1719
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930