Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2019 10:46 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 855 Омразата на неандерталеца
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 326 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.12.2019 10:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 855
Омразата на неандерталеца

Тя е генетично вложена, заедно със сетивността му, още - при началните експерименти на Създателя, в желанието му да създаде свое, мислещо подобие. Експериментира и ги оставя да живеят, заедно с останалите, твърде несполучливи, опити, но заедно и с последния успешен – с гена на мислещите хора. Всички те са живи и днес като повечето от тях употребяват живота чрез лъжи, кражби и измами, независимо, къде и кога са се пръкнали под слънчевите лъчи. Те са сред нас – мислещите и добронамерените, дори, някои ни напътстват, мамят и управляват!

 image

 

Приятели,
със съжаление трябва да Ви съобщя, че напускам пространството на Facebook.
Вчера, въпреки, правилото ми - да не споделям отношението си към коментариите на непознати хора, си позволих да опровергая твърденията на някакъв гръцки дописник.
Публично попитах - познавате ли, чували ли сте за геноцида над коренното българско население на територията на Беломорска Тракия, сервирана от Франция и Англия на Гърция, след края на Първата световна война, както и действията на т.н. андарти, след ВСВ?
Попитах и дали, познавате ситуацията с гръцките острови в континенталните води на Турция? И не, заради любов към нея!
Не изразих омраза към неверните твърдения на драскача. Не изразих, дори, съжалението си към него, тъй като очаквах, че всички знаете за хилядите избити и прогонени от родните им места, за нечовешките зверства над българите-военнопленници на остров Трикери ... Вярвам, че всички познавате истинската, а не фалшифицираната история, чели сте за решенията в докладите на независимата Карнегиева Комисия до тогавашното Общество на народите.
Днес, от управляващите на българския клон на Facebook ми изпратиха предложение да изтрия въпросите си, които отправих към четящата аудитория. Обвиниха ме в изразяване на омраза!! Поискаха сам да изтрия краткия си коментар, за да не се чете от вас. Очаквах, че те ще го направят като по този начин ще изразят своята историческа некомпетентност, подтикнати от гръцкия манипулатор, който обвиняваше българите и българския премиер, в непочтено поведение и двуличие, както и в неразбиране на политическата ситуация. В публикацията, наистина, се декларираше и насаждаше омраза към югоизточните ни турски съседи!
Моля, не публикувайте, каквато и да е информация, на непознатия за света гръцки език, за да не се подвеждат и операторите на Фейсбук, които не са задължени да познават историята на балканските народи, и специфичните човешки недостатъци, на някои от тях! Всички като този мразят всички, дори, себе си!
Всички, подобно на този манипулатор, от векове вменяват собствената си омраза, другиму! Те продължават да лъжат и да насаждат, на слепите по света, измислената, а не вярната история, въпреки наличните исторически документи. / мп




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1398992
Постинги: 1719
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930