Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2019 14:08 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 862 Кой има интерес да притежава земята ни
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 571 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.12.2019 14:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 862
Кой има интерес да притежава земята ни

image

Кой има интерес да притежава земята на българите?
Заподозрените, вероятно, ще са вечно гладните -
руснаци, евреи или турци, а, може би и традиционно съмнителните гърци, сърби, румънци и македонци?! А може би са някои други - европейци, китайци, американци? Трябва, обаче, да си зададем въпроса –  кой има възможност да я притежава и за какво ще я използва, след като българите я напускат! Без бой!

Принудени ли са?!
Прокудени ли са от свои и предатели?!
Прокудени ли са от тия, които от столетия мечтаят за нея, жадните за нея и които отдавна, са тук, за да присвоят бащината ни земя!
А, може би, тя ни гони?!
Възможно ли е, Земята ни да е преценила, че не се нуждае повече от нас и използва ситуацията, и зависимата й власт, за да ни покаже, че се нуждае от други, по-разумни и по-отговорни хора?! Вероятно, усеща, подобно на човека, че трябва да се освободи от употребената и преработена храна, защото тя се превръща в бреме, и се нуждае да я изхвърли, и да я замени с нова. Нуждае се от други хора!
Жалко е, ако е така – очевидно, последните поколения, не сме били добри стопани, не сме я управлявали добре и днес се разбира, че не сме достойни за нея! Подобно на останалите европейски територии, които изпитват същите затруднения и активно си търсят нови стопани, подчинявайки се, на доказано грешни политически неокомунистически и либерални форми на управление.

Наследниците на Злото, отдавна, са тук и нагло чакат последните българи доброволно да се изселят. Кризата ще продължи до окончателното й разрешаване – децата ни да се преселят другаде, загубвайки наследената собственост, а другите да се настанят и да я присвоят, без война!

До къде пропаднахме – българи масово да напускат земята на дедите си, на тия, които са се жертвали за нея! Милиони млади, свидни, безсмъртни, очевидно, безсмислени жертви! Има ли друго по-жестоко наказание за един народ, живял с хилядолетия повече от всички други на земята, да гони децата от земята си, тези деца, които ще бъдат и последните, които я виждат!
Невероятна, парадоксална ситуация, в която последните, по принуда, се оказват предатели на предците и бащите си! Дали, душите им ще запомнят нещо от нея - поне, химните на бившата държава, която катастрофира с помощта на заинтересованите и олеся!

Damnatio memoriae!
Дали, наистина е проклятие на паметта?!
За кой ли път е проклятие за този изстрадал народ?!

След загубата, a тя ще е подобна на съдбата на всички, живели преди нас, отдали живота си за неговото обединение и свобода, живите ще заприличат на ония, за които, никой, нищо, отдавна, не помни и не знае, а, само гадае. Няма да останат спомени, нито човеци, които пазят спомени ! Народът изчезва!
Нищо, че днес очакваме поредната сбъдни вечер и наивно се надяваме, бъдещето да ни донесе радост в дома, единство, … и справедливост за всички!
Здраве и весели празници! / 24.12.2019

мп ©




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1397584
Постинги: 1719
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930