Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2020 14:00 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 880 Перманентна свада 2, след ескиз 471
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 229 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.02.2020 20:39


ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 880
Перманентна свада 2, след ескиз 471

 

Би било странно, ако сред нас, не съществуват идиоти!
Странно би било, ако сред обществото, не съществуват измамници, крадци и убийци – все, негови недоброжелатели, и непочтени потребители! Не ви ли се струва, че всички ние, без някой да ни е питал, живеем и вегетираме в страната на маймуните?

Необходимо е да се събудим, да се огледаме и да се вземем в ръце!
Трябва да разберем - кои сме и какво искаме от живота, даден ни, сякаш, на заем - същият, който ни налагат да живеем, и не този, който искаме и за който, всеки от нас мечтае!

*
Отписани ли сме като народ, като държава?
Знаете ли, усещате ли, виждате ли, разбирате ли или само, блеете?
Отговорът ми е тревожен и е еднозначен - да, отписани сме от живота на съвременната цивилизация, от всички измамници от изток, и от запад! Всички те ни употребяват, крадат и ползват, само, и когато им е необходимо, … на дребно, пренебрежително, обидно! Всички те, до един, не обичат плужеците – презират ги, надсмиват им се, иронизират ги!  Защо властта у нас, не се стреми да утвърди достойнството на народа, защо сплетничи и вътре, и навън, защо се лигави с всички,  защо, не познава човешкото достойнство като отличителен белег на мислещия човек, а не на маймуната!? 
*
Днес, като че ли, наистина, живеем в света и в държавата на маймуните!
Никой, не се интересува от смачканата ни умишлено бедност, от обеднялото материално, духовно и психологично състояние на българите, което усърдно се манипулира от наши, и чужди, а разни - с гладко обръснати глави продължават да „коментират“ смущаващи, за нормалните граждани, ситуации във властта и държавата, осигурявайки живот за перманентната кражба, и на ... достойнство! Те не обясняват, а измамно лъжат и заливосват поведението на участниците в борбата за кокала на смешната политическа и икономическа мафиотска действителност. Смешни коментатори, смешни борци, смешни теляци и зависима, съпричастна власт над бедния и уязвен народ, унижен от свои, заради чужди интереси!

Все така и държавата България продължава да е колонизирана страна с опитомен чрез страх - народ, с утрепано настояще, и призрачно бъдеще. Все повече, се оприличава на Оруеловата мафиотска държава на маймуните – с боклука, който гори, вместо да „яде“, без демокрация, но с помощи от чужди хора, без народ и без, отдавна, изгубеното му човешко достойнство. Сякаш, повече, заприличва на едни, наложили се преди столетие, зловредни и унищожителни за народите си, социално-политически структури от крадци, измамници и убийци - от трийсетте години на миналия век, разпространили се, и в Европа, и света. Това е страна, над която се вее развятото знаме на предците ни, но, като че ли е, все още, не може да се освободи от робската прегръдка!
мп   




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1380808
Постинги: 1696
Коментари: 16
Гласове: 472
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031