Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2020 22:16 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 950 Не свързани мисли 112
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 425 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.06.2020 17:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 950
Не свързани мисли 112

 image

 

Често се питам, дали има – поне, един реализиран иновативен проект, без участие на алчната администрация? Не разсъждавам за присвоените, нито за откраднатите от общинската като проекта ни „Aqua city“/ 1999 г./ за воден град в територията на Зона Б 5 от една крадлива общинска фирма, събрала в структурите си само прости и малограмотни крадци. И се питам, кой и кога ще им скрои шапката, за да ги прати, най-сетне – там, където им е мястото?! Кражбата, на демонстрирани авторски предложения, бе подкрепена от подобните общински технически структури като заприлича на кражбата, от преди десетилетие, извършена от група вечно гладни и жадни,  ненаяли се масони от Пловдивско, които откраднаха с благословията на Окръжния съд в Пловдив публичната обществена собственост на хиляди български архитекти, инженери и техници – творческия дом в село Горни Воден, край Асеновград!Къде беше прокуратурата, след като съдът го нямаше, къде е обществената неприязън към подобен род кражби, къде изчезна, някъде в небитието - добродетелността на служителите на Светата православна българска църква, начело с патриарха и  владиката на Пловдив?!
Знам, че крадците нямат акъл за нищо друго, освен – за кражбата, за подготовката й, за събирането на подобни, все с грозни и безизразни лица като тези на пловдивските масони, но, защо прокуратурата и съда се изпокриха, преди всички?! Защо и днес продължават да мълчат?!
И си отговарям – няма, и не би могло да има развитие, на което и да е общество, при пълната, тотална липса на справедливост, когато свободно се шири и се налага безхаберие към морала, и живота му!
С боклуци се занимават, единствено – тия, които познават човешките!

*
Антиправителствените демонстрации в Северна Америка и в други части на света са последен вик на умиращата политическа доктрина, проповядваща с грозните си действия расизъм и етническа вражда, човешка непочтеност и агресивна корупция, заедно с  травматичната липса на морал – вече столетие и нещо, сред всички човешки общества, сред които нагло се настани, за да убие развитието им!
Очевидно, продължават да манипулират.

Пределно ясно е, също и че натам, накъдето съветват наивните общества по света да се запътят, европейските се връщат. В Европа политическата манипулация нарани и унищожи психиката им, рани милиони, с жестокостта на убиец, и днес – умирайки, продължава да хапе, непознаващите я като невидяла. Опитва се да започне, някъде другаде, където не е намерила прием преди, но отражението върху живота, неизбежно показа очаквания й край и то, там – където догмата, не е имала признание, нито влияние.
*
Накрая на ескиза, ми се ще да ви попитам – вас, нормалните.
Задавали ли сте си въпроса, възможно ли е, според вас - дълго да съществува, която и да е партийна политическа аномалия с омразата, която насажда сред обществото, която пропагандира, единствено - за бруталното му разделение?
Възможно ли е, да съществуват, все още, отношения, обвързани с нов, измамен обществено-политически, социален и икономически строй, и то - на най-простите, на крадците и мошениците?! И до кога ще е жив или полужив, ако отговорът ви е, да?
Организирани от некомпетентността си, от липсата на морал, на добронамереност и отговорност, днес, те се насочиха и към тези, които не я познават! Възможно ли е, такава власт - да е, наистина, жизнена и продължителна?

Преди време, разсъждавах гласно, писах за вълните в развитието на човешкото общество, които носят мигове на неговото пробуждане и възраждане, и хилядолетия, които се стремят да ги унищожат!
Дали, светът на човека, не страда от менопауза като едната си половина? Ако е така, коректно е, поне - съществителното да е от женски род.
мп  




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1400896
Постинги: 1722
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930