Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2020 17:56 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 991 Действителност 6
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 419 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.09.2020 09:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 991
Действителност 6

 image


Тайните служби на държавата бяха упълномощени да създадат основите на нови, по-различни от съществувалите, а бих казал и по-жизнени от използваните, и познати стари. И си свършиха работата като наподобиха капиталистическите, но малко по-други, и наистина нови – тези на частно-мафиотските държавни структури, които трябваше да послужат, когато му дойде времето, за да оцелеят. За целта бяха набелязани и използвани по-късно, само подходящи, и познаващи материята български граждани от няколко етноса.

Това беше и продължава да е откритие, световна политическа иновация!

Скоро, след десетилетие близо, времето дойде.
Някъде, сред вълните на Средиземно море, бе подписано съглашение, което гарантираше продължаване на живота на властта над народите зад желязната завеса, от т.н. социалистически лагер. Страните се договориха да избегнат войната като форма за разрешаване на политически и социални въпроси, изоставяйки потърпевшите народи. Никой не се и интересуваше от тях.
Изиграха пред света политически спектакъл, продължавайки да го управляват.
Дариха „демокрация и свобода“ на тия, които се нуждаеха от тях и измамата продължи да съществува, независимо, че и „новото“ - си беше чиста имитация, че беше фалшиво! Противостоящите форми на злото, което беше окупирало света на човека, спокойно се отдадоха на политически и финансов разгул като глобализираха всичко, както изискваше III-я Интернационал, преди столетие, вървейки по пътищата, трасирани от тия – без ясна политическа идеология, основана на злата човешка природа на притежание и частна собственост. Другите - задоволиха агресивния апетит на комунизма с капитализъм, продължавайки да си сътрудничат!
*
Създадена беше структура, която изцяло подмени съществувалата, дори – в детайлите си като продължи да смуче от пациента-народа, но по-свирепо и непреклонно. Буболечките спомогнаха, всеки вид – според възможностите си и бяха възнаградени – всекиму, според нуждите, а те са ненаситни! Особено, ценни бяха и останаха такива лакеите и доносниците, които се бяха унижили да задоволяват плътските интереси на многобройните, чужди нам, страни,  въпреки, че съзнаваха, че унижават достойнството и на своя вид, и народ.
Какъв народ, какви пет стотинки – та, имат ли буболечките народност?! Не са ли интернационалисти? Мисля, че и те се смятат за такива, по-точно -  за глобалисти!
*
В кацата на световната политическа и институционална боза водеща роля, до скоро, играеха имагинерно съществуващите етнически формации, оказали се изключително подходящи, заради непознаването им от основния етнос. Бяха свити и недекларативни по природа, и дипломатични, но, същевременно – и безкрайно, агресивно гладни. И те бяха възнаградени подобаващо – с по-малко власт, и с многократно повече материални блага като успешно разрешиха и увенчаха нестихващия устрем на политическата си услужливост, която подкрепяше и продължава да подкрепя колониалните интереси на световните сценаристи към територията на автохтонното население. Благодарение на тях, българският народ продължи да вегетира, спокойно наблюдаван от Сценаристите, от ЕС и ЕК, от НАТО и ООН, и от всички световни организации.
Ура!
Светът на човешките мутанти и буболечки, след като забогатя без усилие, продължи своето съществуване, дори и след като се преобрази! Изглежда промяната бе ювелирно замислена и проведена, защото, и днес – грамотни хора продължават да се питат, кой-кого е надхитрил и измамил, без да виждат, че двете страни са лицата на една и съща монета - тази на злото. Днес, операцията защити, само едната като изравни благосъстоянието, но, не и скоростта им на развитие.
мп




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1380703
Постинги: 1696
Коментари: 16
Гласове: 472
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031