Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2020 15:44 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 993 Действителност 8
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 436 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.09.2020 17:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 993
Действителност 8

 image

Егоизмът, завистта и злобата на нисшите завладя народа ни!
Загуби се значението на думата справедливост, която в устата на т.н. социалисти, комунисти, демократи и либерали – звучи нагло.
Наложиха се полуграмотните, които пръскат навред малкото си ум, а с него и „управляват“ като действията им се превърнаха в синоним на кражба, на неопотизъм, на интелектуална елементарност и безхаберие. Превърнаха се в синоним на пълна подчиненост на чужди, нездравословни за народа, интереси и на обиден присмех, на недалновидност - защото управляват на дребно, поради непознаване същността на тази обществено полезна дейност. Скараха се, сбиха се, пак – на ужким.
Крадяха – също на дребно, защото бяха заприличали на предците си кокошкари! Естествено се бояха и от конкуренцията, и я убиваха в зародиш!
Ситуацията беше обидна, но, те не я забелязваха – властта и възможностите й ги бяха омаяли и заслепили!
Може би, времето ще се запомни, преди всичко, с недостатъците в поведението на недоразвили се в хилядолетния си живот, наследници на кроманьона, проплиопетека и неандерталеца, заедно с всичките им производни видове.

Взрете се във физиономиите им!
Те не приличат по нищо на физическата красота на умния, нали!
Наблюдавайте внимателно израза и поведението им, физическите и медицинските намеси, и татуировките върху телата им, следете изказа им! Отбележете висотите в начетеността и образоваността им, и ще разберете, че нямат шанс да се променят!
Не се доближавайте до непочтените им игрички, не се сдружавайте, за да получите благословията на партиите и властта им, не се влияйте от думите и делата им, защото, винаги манипулират, не гледайте в посоката, която ви сочат, не вярвайте, че от там изгрява Слънцето, не пийте хапчетата, които ви предписват, защото ви тровят – морално и духовно, не слушайте кича в музиката, с която живеят, движете се в дясно, а не хаотично като тях! И се пазете!  
А аз съм убеден, че нямат шанс да се променят - дори, след добронамерената намеса на homo sapiens, към когото трябва да се обърнат и да потърсят помощ, за да излязат от дупката!
*
И на края на разсъжденията ми по темата „действителност“, отново, искам да заявя, че е неморално да ни водят по техният път – той не е нашият, нито пътят на народа! Неморално е да живеем, само и единствено, с проблемите на измамите на политиката, наложена от бойците на недоразвитите.
Неморално е народът да живее, да се учи и работи, подчинен на решенията на най-ниско образованата му част, вместо - надявайки се, да получава услугата, за която ги е „избрал“. Ползата, винаги, остава за тях - за тези, овладели властта. 
И това не се случва, само у нас!
Днес, едновременно, проблемът е овладял целия свят!
*
Предлагам на Обществото на нормалните - конституционно да премахне измамните форми на „демократичното партийно управление“ и да намери други, основаващи се на изискванията, и възможностите на етносите, и техните изявени представители, които ще са публично избирани, за да защитават истинските интереси на общността, а и много по-лесно ще може да се денонсира избора им.

Защо предложенията ми са драстични и парадоксални?
Защото е крайно време - народът да се обедини, въпреки усилията на партийната демокрация и на гнусната чужда, основно руска, манипулация.
мп  

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1381183
Постинги: 1696
Коментари: 16
Гласове: 472
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031