Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2021 07:52 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ 736 ПОЛИФОНИЯ
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 1003 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.04.2022 20:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 736
ПОЛИФОНИЯ


image



И аз като всички виждам, различавам, и разсъждавам върху престъпленията срещу човечеството, мъчейки се да ги степенувам като отчитам нивата на обхват над жертвите. Не съществува по-високо престъпление, по моите разбирания, от умишленото унищожение на един народ!
Това се наблюдава при създаването и живота на империите като е без значение формата им на управление – обикновено монархия или еднопартийна, тоталитарна власт!
Това наблюдавам, повече от няколко десетилетия, със своя народ!

Убедено смятам, че целенасочеността е отличителен белег на недоразвитостта на унищожителя! Безкомпромисното, злостното умишлено избиване и постоянното грозно манипулиране чрез предателите му създават картината и на днешното негово отчаяние!
Същевременно, изумително е и поведението на жертвата!
Тя и децата й разбраха своето превъзходство, но доброволно се изоставиха и сякаш, се предадоха, а това е недопустимо, не само, за най-стария бял народ!
*
Всеки би могъл, освен, предубеденият и манипулираният, да се запознае, сравни и анализира историята, и действията на живелите преди нас.
От години западният печат и източноевропейската монархическа и тоталитарна манипулация в един глас прокламират, и агресивно осъждат действията на нацизма! Но, защо, само него!?
Нали, Съглашението им предизвика отмъщението, с несправедливостта на ограниченията, наложени от унизителните следвоенни договори от 1919-та!
Нали, те и еврейският елит създадоха чудовището Франкенщайн!
Дадоха му, дори, форма и име, подобни на своите!
Но, защо - се питаме днес, предпочитат единствено него, а не и подобните му?
Нали, самите те - двулично създадоха и разпространиха антихуманните политически догми на комунизма, фашизма и нацизма, в последователността на тяхната реализация!
Нали, те създадоха и днешния глобален свят, защитаващ коварните им, хищнически интереси!
*
Изумителна е лекотата, с която са принуждавани народите по света - да мислят като тях и в тяхна полза, след които се ражда и удивителната загуба на национално достойнство, и липсата на съпротива, и примиренчеството!
Днес, новото икономическо и технологично заробване е най-обикновена форма на незабравеното и удобно прикритото, старо робовладелство!
Нашият народ, отдавна, е прицел на интересите и апетита на хищниците от изток, които са ни стиснали, толкова здраво за гушата, че не можем да дишаме!
Не ни пускат и тия, от запад, които са отворили широко уста - и те искат да ни лапнат. Широко отворената уста гарантира успешното лапане и цялостното поглъщане на жертвата, на историята и културата, на религията и автентичния й фолклор - от едните или от другите, заедно с геостратегическото ни положение!
Никой, не иска да се откаже, а народът им пречи!
*
Убий българина!
Той не е човек, няма история, няма настояще, не би могъл да има и бъдеще!
Назначѝ му крадци и малоумници да го управляват, и чакай!
Скоро, съвсем скоро, просто утре – сам ще се унищожи!
И ще изчезне, накрая!
И хитреците, късно произлезли от неговата семка, решават да чакат, нищо, че ще изчезнат преките наследници на общите праотци!
*
Полифонията на човешкия живот, обаче, дава предимство на истинския унищожител, на българина – създал, овладял, ръководил и съпреживял от раждането до смъртта - живота на редица империи, по време на хилядолетното си съществуване, … на Римската, на империята на кръстоносците, на т.н. Византийска, на Османската и арабските нашествия, на Свещения Съюз, а наскоро - и на т.н. социалистически съюз, оставайки жив, все още, тук!
Престъпленията срещу него, обаче, нямат край!
*
При демокрацията обществото е като стадо от идиоти, управлявани от подлеци! – цитирам по памет Алфред Нобел.
Напълно споделям мисълта на Нобел. Знам, че демокрацията, не би могла да роди огромните престъпления, сътворени, от която и да е тоталитарна власт, заради глупостта си, а и всички, отчетливо различаваме нейните престъпления, от тези на диктаторите. Но, дали, това съждение е вярно?
Днес, у нас, наблюдаваме унищожението на един народ при легитимно демократично управление – с непознатите форми на тимокрацията, плутокрацията и прастарите олигархични, и то, заедно, и съвместно с демократичните!
*
Тоталитарната власт по света е извършила срещу своите народи, най-ужасяващите престъпления! Те не започват, нито от Хитлер, нито от суданския масов убиец, нито от Пол Пот или Сталин. Началото им се крие в древността, но се раждат и днес, след появата на Ленин, Лео Троцки, на Мао Дзе Дун и Ким Ир Сен, на Тито, Димитров или Чаушеску.
*
Защо водачите си позволяват да изтребват сънародниците си?
Дали е само, заради едната власт и нейната сигурност или историята, и времето се нуждаят от тяхната жестокост?
Вероятно, времето ги извиква на живот, търси и ги ползва, защото има нуждата от тяхната непримиримост и безапелационност!
Глупавите времена са характерни за оглупелите хора и народи. Те са чести и се нуждаят от глупави, безпросветни и безкомпромисни актьори, защото глупавият търси и се равнява по себеподобни, нищо, че се стреми да подражава на умните!
Процесите текат, непрестанно - като времето и не се спират, пак като него!
*
У нас, във властта, процентно, не преобладава българският етнос, въпреки численото си превъзходство. Доминират чуждите агенти и предателите от многообразния етнически конгломерат. Интересен факт е, че почти липсват цигани, но по-лошото е, че няма българи, защото и народът, и държавата, която се мъчат да управляват, се наричат български и България!
Сигурно и за това управляват, без да им пука, че българите сме на тоя хал – пред пълно унищожение! Впрочем, изглежда, че изпълняват, именно, тази задача!
мп



Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1381419
Постинги: 1696
Коментари: 16
Гласове: 472
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031