Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2021 11:14 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 1061 Подигравка 1
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 7789 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.02.2022 16:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 1061
Подигравка 1

image



Удивително е? 
Ще попитате, кое е толкова удивително в този удивителен свят?

Подигравката, съществуването на подигравката, ще ви отговоря! 
Подигравката над целокупния български народ, която поробители и колонизатори от столетия му налагат чрез неграмотните си лакеи, и с натрапената му днес … „демократична“ власт!

Такова чудо не съществува другаде!
Нийде няма подобно морално падение!
Това е очевидно, както в политическия, така и в интелектуалния свят, защото народът и членовете на т.н. „партии“ днес са отдалечени завинаги, един от друг !

Родени от една и съща майка, с помощта на един и същи баща, едните се нареждат, за да получат от огромната маса „избиратели“ правото – отново, да бъдат техни представители! Независимо, че и сред едните, и сред другите има, и ще има хора, за които мисленето е екзистенциално труден процес.    

Подигравките над народа продължават и днес - с кандидатурите им!
Ще се проточат и през времето на целия им мандат, а той - отново, ще страда от техните малоумни решения!
Ще бъде задължен да гледа до втръсване и тъпите им безизразни физиономии, наследени от първичните, тотално и завинаги сбъркани генетични опити на Създателя - да създаде индивид, приличащ на него!
А и той, от своя страна, ще продължи да се подиграва на нормалните чрез некачествената си, тъпа и непродуктивна човешка продукция, за която - единствен, носи вина!
*
Появата на тиня сред интелектуалната законодателна власт е просто „вандализация на едно общество“. Тя е наказанието за умните и мислещите, които искат свободата му! – споделям по памет думите на един високопоставен служител.
*
Винаги съм се учудвал, защо?
Защо колегиите не изключат завинаги всички - съдействали и съдействащи на престъпленията срещу градовете, законите и природата?
И те ли са зависими.
*
Оповестените данни, че в България съществуват около 120 изградени жилищни панелни комплекса и около 28 000 панелни жилища, преднамерено изкривяват предстоящата неблагоприятна картина за урбанизираните територии, които имат в структурите си панелни жилища и комплекси.
Ако приемем, че всяко жилище се обитава от три-четири членно семейство - то, според данните в тях живеят близо 3 милиона и кусур жители. В действителност, само в София живеят повече от половината. Какво можем да кажем за огромните Младост, Дружба, Обеля, Тракия в Пловдив, в Бургас, във Варна, Плевен и Русе … ! 

Как ще се справят общинските власти, когато свърши срокът на конструктивната носимоспособност на панелните сгради, не знам! Вероятно, никой не знае - най-малко неграмотната и безотговорна власт, а трябва да се мисли отдалеко, защото проблемът ще е страшен!
мп


 

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1403129
Постинги: 1723
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930