Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2021 16:17 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 1077 ПАК ЛИ 1
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 329 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.05.2021 22:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 1077 
Пак ли?  1

 image

                                                                          Албрехт Дюрер

Не изглеждат много интелигентни, нали, но очевидно - имат претенциите, да са. 
Не изглеждат и много знаещи, но, още по-очевидно е, че не са, въпреки красивите думи и многословието им, въпреки високопарните им политически обещания, наводнили ефира и мозъците на слабоумните неандерталци.
Не са, нито красиви, нито достатъчно образовани, не са, даже и достойни българи, но се натискат да ни управляват, сякаш това могат, след като нищо друго не им иде отръки.
Но всички приказват, всички - до един членове, я на някоя партия или на „необвързано политическо“ гражданско обединение от малоумни и неспособни граждани, защото им е разрешено да говорят, тъй като всички, без изключение, са предани деца на специалните служби - на ония тайните, потайните, които и днес продължават да се мъчат да притъпят жаждата и желанието на българите да са свободни и независими … като че ли, са родени от чужди майки и бащи, сякаш, са се пръкнали, не тук, а някъде другаде по света - я, на изток, я, на запад, но, никога тук на наша земя – в някое китно българско село или градче.

И днес, както и вчера, както и когато и да е било, не би могло да се очаква, от който и да е от тези измамници, да сътвори нещо смислено, обвързано с полезното и добронамерено развитие на обществото на българите. Не може да се очаква и нищо смислено, свързано с манипулираното и изостанало образование на децата, нищо, което да промени безразличието им при опазване на общото ни здраве и особено с очакването да се отстрани мръсотията от политическата чалга, полепнала по мършавото тяло на  наследената ни културна традиция и история!
Питали ли сте се – защо е така?!
Дали, защото всички до един са неосъзнати дребни песъчинки в откровената публична измама и манипулация над народа, агресивно провеждана от напълно откровени чужди колониалисти и глобалисти, които ги използват, уж, само в борбата им за кокалите на властта! И не толкова за кокалите, а за облагите от нея, но в тяхна, в чуждата им полза! 
Заради това, промяна не може и няма да има, докато те са тук!
*
Нужна е промяна!
Но, какво би могло да се очаква без драстичната и кардинална промяна?
Възможна ли е, изобщо, такава?!
Възможно ли е, наистина, да се осъществи и просъществува намеса в поведението и в интересите на уж, вечно заспалата чиновническа трупа и нейния ограничен творчески, и артистичен потенциал? 
Обяснението е едно и е твърде очевидно – не, не би могло!
И не само, заради липсата на обучени и подготвени, на некорумпирани кадри, чието качествено обучение бе тенденциозно пренебрегвано, а заради наличието на тоталната, спокойно отгледана и усъвършенствана човешка и политическа зависимост, обслужваща с предимство, чужди на народа ни интереси!
Ордите от държавни и общински чиновнически структури са, единствено - политически зависими и ангажирани като принадлежността им към една или друга „политическа“ партия обрича действията им при вземане на отговорни „политически“, когато съществуват - партийни решения, а те, от своя страна, са подчинено отдадени на съществуващите корупционни, лични, псевдо-партийни, чужди и глобални интереси!
*
За да потръгне в правилна посока живота на народа ни, е необходима тотална институционална структурна промяна, а не слабохарактерни имитации.
Нужна е подготовка на нови достойни кадри и специалисти … като се прекъсне, веднъж за винаги, използването на бивши служители на служби, специализирани, единствено - в противодействие срещу интересите на обществото и рядко, твърде рядко - за опазването им!

Дали, някога политическата власт над народа ще може да бъде самостоятелна и достойна, не знам! Мисля, че народа ни храни напразни надежди, защото и той се изроди, отново, благодарение на злата чужда "помощ"!

Вижте интелигентността на лицата им, на какво прилича!
Вижте публичното им поведение!
Изискайте и разберете, колко и какви са знанията им да управляват, а накрая поискайте да видите и достойнствата им, за да се уверите, че няма да крадат!
Чак тогава ще разберете, че сте се „объркали“ – това не са българите, които бихте искали да избирате, за да направляват живота и здравето, образованието и бъдещето на децата ви!
мп




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1397862
Постинги: 1719
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930