Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2021 10:02 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 1082 Не свързани мисли 143
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 493 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 108
Не свързани мисли 143

 image


Интересна е политическата ситуация у нас
!

Настъпи апогей на целенасочения хаос, създаван от години от едни и същи еднородови, и еднородни сили! Използването на ограничен кръг хора от специализираните органи, използвани от своя страна от международните манипулатори като изпълнители на най-обикновени поръчки срещу отделни хора и срещу собствения си народ като цяло, не би могло да доведе до добри резултати, както за тях, така и за народа! Независимо, че използваните са проверени и обикновено зависими, сценарият се повтаря и не се променя, чак – до втръсване.

И като се запита човек, защо е така, и като се вгледа – разбира, че използваните са ограничени и ниско образовани, сгодни за донос и лакейство хора. Учудващо е, че менторите им очакват резултати от действията им, а като ги види човек, разбира, че това очакване е абсурдно - заради видимата им тъпота, но, още по-учудващо е, че органите не си вземат поука!
*  
Можете ли да си представите – абсолютно никой от т.н. „политици“ и от политическите партии, не се интересува от проблемите на обществото и народа, пренебрегвайки ги, а манипулаторите продължават да си играят игричките, необезпокоявани зад кадър. Изваждат - ту едни, ту други без опит, пускат ги, за да придобият такъв, а с него и самочувствие на водачи. От ръкавите на бабите от спецслужбите всякакви буболечки изкачат, подскачат и бързо се скриват, дори – да не са си свършили работата. Заменят ги, изпращат ги другаде. Сдвоените политически формации и подразделения спокойно продължават да имитират кавги – кавги по между им, организирано наблюдавани и винаги  завършващи с прогнозните резултати.

Едни използват информация, други се защитават с дезинформация, трети показват документи, а четвърти изваждат свидетели - всички те, до един – най-обикновени, истински агенти или фалшиви бизнесмени. На сцената излизат и се показват всякакви, уж противници, а седят едни до други като приятели, почти прегърнати за пред народа, за да го измамят, за кой ли път - дребни пионки, служители на ония тайни и още по-тайните ведомства. Плюят се, издават се, разкриват се, но всичкото им е измамно!

За радост или за съжаление, но никой от публиката не се интересува от принадлежността им, никой не ги и пита, защото на челото им пише, и който може го прочита, и разбира за целта на скеча.
*
Измислени човечета хипнотизираха, след това парализираха и препарираха българите, а те омагьосани - онемяха и отстъпиха защитата си на зависимите правосъдни органи, и то само, заради крясъците на слабоумните мутанти. Сякаш гръмна бомба!
Настъпи тотален хаос, въпреки, че и той съществуваше преди.  Участниците бяха, едни и същи, а и предварително познаваха сценариите!

Освен, че сюжетът на пиесата хипнотизира вниманието на народа, тя защити и икономическите интереси на „политици и бизнесмени“, които успешно откраднаха нормалното от живота на съвременните поколения българи и го замениха с тяхното фалшиво, мафиотско и неискрено!

Но, какво друго може да се очаква … от недоразвити мутанти!

След това и едните, и другите се успокоиха, тъй като прилично изиграха ролите си, сценката приключи успешно, а живите участници се прегърнаха – за всенародна почуда!
*
Запитвали ли сте се, дали има, поне, един нормален сред тези сценаристи и режисьори, слаби актьори-интриганти и всички интелектуални пигмеи, около тях?
Запитвали ли сте се, дали са убедени, че и ние от народа сме малоумни като тях, че по нещо си приличаме, за да продължават да ни разиграват едни и същи малоумия и да ни манипулират с тях? По-вероятно е, че се имат за по-висша категория хора, но никога за буболечки, за каквито ги смята той!

Колко удивително силна и убедителна е манипулацията, си казах, над простите! Очевидно за манипулаторите бе лесно и възможно да убедят и тъпънара - да се приеме за титан на човешката мисъл!

Всичко е възможно, си отговорих, защото народът е привикнал да бъде употребяван смачкан! Да, но сред тях, вероятно има и умни, и прозорливи, които гледат изпълненията на тези актьори, и сигурно умират от смях!

Вероятно - само, че поведението им от десетилетия обижда, унижава и принизява културното ниво на българския етнос, и това, за съжаление, не  разбират! Не мога да им се смея, такава е работата им – да имат вземане-даване, предимно със слаби актьори, с пишман артисти, с некултурни, но послушни пигмеи. За себе си установявам, че това представление е уникално, по своята продължителност, престъпление срещу свободата на собствения им народ! То продължава да носи своята умопомрачитена низост към всичко човешко, което като се замисли човек - винаги е принадлежало на човечеството!
Как ли се чувстват!
*
Знаете ли, че древните египтяни са измислили и приложили ефективен начин за забрава от поколенията на некачествените владетели и управления.

Задрасквали имената им!

Изчегъртвали ги от камъка и папиросите, завинаги - все едно, че не са съществували, нито са управлявали – това е страхотно морално наказание, особено, за живите кандидати за слава!

Разбира се, знаете, че и при социализма, и при фашизма, и при нацизма, а и днес по света - при посткомунизма, и при клиничните психични форми на отклонение на европейския и световен либерализъм, се използват същите прийоми, с еднаква сила важащи и за живи, и за умрели!
Нищо ново в поведението на човека, нали!  
мп




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1397560
Постинги: 1719
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930