Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2021 20:12 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ 1100 Манипулация
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 245 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.07.2021 23:26


ГРАДСКИ ЕСКИЗИ 1100 
Манипулация

 image




Драги момчета, от
blog.bg –

мисля, че не е необходимо да спирате достъпа до написаното от мен, заради няколкото публикувани напоследък политически есета.  

Написаното е искрено и откровено, тъй като ненавиждам опекунството и манипулациите, на който и да е, и особено силно - на току-що родилите се! Тяхната политическа власт върши това злонамерено към вас, за да ни използват, независимо – дали, са от Източна или Западна Европа, от Америка или Северния полюс! Ако четете, от време на време, градските ескизи - ще знаете, че не ми дреме, че не допускате други да ги четат!

Никога не съм харесвал чужди интелектуални недорасляци да съветват и да злоупотребяват със сънародниците ми в полза на своите егоистични религиозни, културни, политически и икономически цели, които и да са, не ги харесвам и днес! А с действията си, вие ги подкрепяте като така манипулирате и читателите, и себе си!

Никога не съм харесвал и действия, които демонстрират непочтеност,  принадлежност и защита на политическите позиции на чужди народи, а не тези - на нашия. Не харесвам и защитата на измислените и измамни „исторически факти“, опасявайки се да не оцапат, допълнително и без това мърлявия образ, и измислен авторитет на техните власти!

Едните, отдавна не защитават идеалите на социалистическата догма, защото са установили фалшивостта й, а другите – това и чакат! Много отдавна и двете страни са разбрали, че това, което ще откраднат от нас, заедно – ще обогати тяхната култура и политика, ще осигури и миналото, и бъдещето им.

Вероятно знаете, кога са се формирали европейските етноси и на каква основа са станали народи, кога се е пръкнал руския етнос, кога Русия е станала държава или кога се е формирала американската? Ще ви кажа – „вчера“, в сравнение с хилядолетията от рождението и съществуването на българския ген.

Както, преди време, писах – твърдя, че той е единствената останала истинска жива връзка между културата на предишната и съвременната цивилизация, с което всички трябва да се гордеем!

И още нещо - възможно ли е, редно ли е - деца да съветват пра-пра-пра-пра-пра-родителите си?!

Кой им е дал правото да ви манипулират, използват и злоупотребяват?

Мисля, че нямат такива права, защото манипулациите не са само отражения, в полза на политическото ни заробване, както мислите, а и на културно, и етническо погубване, тъй като всички те се стремят да ни изчъгъртат от историята на човечеството, тъй като смятат, че сами са го създали. Искат да ни няма, все едно - никога не сме съществували, защото отдавна - всичко сме им дали!

Убеден съм, че и вие не бихте позволили да ви смятат за глупави и наивни  предатели, заради това – защитавайте и себе си, и останалите!

Убеден съм и в това, че всеки народ трябва сам да се грижи за себе си и сам да защитава собствената си територия!

Съдействайте, ако е възможно за написване на истинската история на човешките общества и никога не заставайте срещу народа си!

Призовавам поведението ви да бъде на коректни българи, а не на зависими и послушни роби!
мп




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1402178
Постинги: 1723
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930