Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2021 15:12 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 1101 АКО ТРЯБВА
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 234 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.06.2021 16:01


ГРАДСКИ ЕСКИЗИ 1101 
Ако трябва да бъда откровен

 image

 

Трябва да бъда напълно откровен, а мисля, че винаги съм бил. 
Заради тази ми откровеност, днес - е повече от необходимо да заявя на всеослушание, че натрапената ни демократична форма на управление на обществото е фалшива! По-точно - това е политическо г…о, което създателите на т.н. „демокрацията“ са изтропали преди две хилядолетия и то продължава да умирисва човешките общества с измамното си, уж демократичното управление. Като капак - съвременните манипулатори майсторски продължават да мамят наивните и простодушни народи по света с произхода, и същността на идеята за равенство между хората, използвайки тези измамни форми на управление.
Те започват и свършват с измамите, наречени избори!
Ако трябва да бъда откровен – всички, до един избори, в т.ч. и т.н. демократични избори, за каквото и да са - са тотална световна политическа и социална измама!
Защо?
Защото изборни бюлетини има само за политическите партии, а системата на тяхната регистрация е откровено дефинирана политическата изборна измама, тъй като в нея,
липсват бюлетини за избирателите, които не харесват политическите партии, за такива като мен и
защото техният брой се отчита, изобщо, но без да участва в крайните изборни резултати, а в надпреварата, по този начин, отпадат негласувалите, въпреки, че те съставляват, обикновено 75 процента, от имащите право на глас!
Изводът е един - светът на „демократично“ управляваните общества се владее и манипулира не от мнозинството, а от измамното малцинство!

*
Ще попитате – как тогава ще се управляват процесите в него, а аз ще ви попитам – някой управлява ли ги? Нали, всичко, което не носи мангизи за „управляващите“, които и да са те, е оставено на самоуправление, тоест на самотек.

И ако, и този отговор, не ви е достатъчен – ще ви заявя, че предлагам решение.

То е – управление чрез избрани представители на етносите в страната!
Имаме и възприет, и утвърден пример за тази форма.

Всеки избран ще защитава интересите на етническата си общност със зъби и нокти, а, ако не може или ако върти далавери като всички съвременни партийни играчи – се сменя, толкова пъти и толкова често, докато се намери читавият! Процесите са вътрешни и не би трябвало да ангажират други интереси, нито геополитически гимнастики, свързани с принуда или най-обикновена „услуга“, в скритата полза за някоя чужда държава, или за „невидимите“, ачик-ачик интереси на поредната мафиотска организация, победителка на мухите.

За това призовавам всички не-гласуващи да изискат от властта на Народното събрание и ЦИК  - да се легитимира и отчита силата на липсващия им глас, за да организират своята реална гражданска позиция, толкова важна за бъдещето управление на обществото!
Тогава ще се въведе ред!
Ще отпадне и нуждата от „държавните“ репресивни органи, ще отпадне и необходимостта от огромния административен „апарат“, ще се ограничи корупцията във властта, ще бъдат отстранени, толкова много фалшиви и малоумни хора, а мнозинството ще се устреми свободно и резултатно в общия си прогрес!
Над всичко ще  бъде победата - да получи възможност само да се управлява, а не да продължава да храни болните от жажда за власт и измамна логорея непълноценни хора, събрани на куп в мижавото малцинство!

Искрено се надявам, че народът сам ще успее да извоюва този си шанс, защото - чак тогава, би могъл да успее да се измъкне, заедно с всички, дори и с непълноценните, от измамата и блатото на т.н. „демокрация“!
Тогава ще настъпи нов и малко очакван ред!
мп  

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1401556
Постинги: 1723
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930