Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2021 20:45 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 1124 Последна ли е подигравката 7
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 253 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.08.2021 15:18


ГРАДСКИ ЕСКИЗИ  N 1124
Последна ли е подигравката 7 

 image

 

Сборът от разнолики посткомунистически политически формации оцапаха Народното Събрание с простотията си!  
Изключително унизителна ситуация.
Срам ме е от тях!
Народното представителство се превърна в сборище от цървули, без умните и отговорни представители на народа! Но, тези не са негови представители, а на партиите, произлезли от бившата партия-майка, преобразили се физически и духовно - все деца на един от най-старите бели народи, съхранен по чудо!
*
Разпадът на обществото, а от там и на народа е зрелищен и нелогичен! 
Кандидатите да управляват, никога няма да се свършат, но, едва ли, отново, някога ще се появи друг, подобен политически формат като този!
Политическите анонимници от ИТН изскочиха от тъмнината на живата дълбока държава, за да се преборят с опитите на голяма част от обществото и от останалите политически партии и образования да променят, дори с малко, наложеното без съпротива статукво. Появи се, за да се бори и за своето просъществуване, и за да потвърди, че няма друг такъв народ!!!
Изнудването беше ясно, още с появата им. Носеше образа на корупцията, а тя трябваше всячески да бъде защитена и задължително да оживее! За това се появи и тази измислена партия, създадена по подобие, но от малограмотни, на които бе възложено да излъжат обществото и близките по своя произход партийни формации! Учуден съм, че не ги видяхте, че не ги и разбрахте – още в началото!
Те не се интересуваха от нищо и от никого, единствено – знаеха посоката си на поведение, което щеше да ги докара до заветната цел – посткомунистическата власт спокойно, отново да се подиграе на обществото, заедно с  дълбоката държава – на псевдо-партийните формации, които „яростно“ защитаваха демократичните норми на парламентарната демокрация!
Ситуацията беше видима, а поведението на артистите – прозрачно.
Целта на занятието, също бе ясна - да се побърка и народа, и останалите псевдо-политици в техния неискрен стремеж да управляват, да се изпее арията на дълбоката държава като открито им се подиграят, но, пак без основните демократични постулати, използвайки наследените!

Артистите и сценаристите нямаше как да надскочат посредствеността си и именно, заради това на тях им бе възложен скеча! Но сценаристите си избраха нови, още по-смешни и като тях кичозни герои!
За мое съжаление три актовата политическа пиеса само задълбочи дълбочината на дълбоката, но плиткоумна държава, както и потресаващата посредственост на тия, които се опитват да управляват бъдещето на българите!
*
Never stop dreaming!
Но, винаги, ако се учиш от по-умните, за да поумнееш!
мп 




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1401876
Постинги: 1723
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930