Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2021 23:44 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 1134 ДНЕС, след пладне!
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 645 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 07.09.2021 10:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ  N 1134
ДНЕС, след пладне!

 image

Както и преди десетина хиляди години - като близки до познанията ни за миналото исторически факти, така и днес - по всяко удобно време или след предизвикана ситуация … по-будните от коренното население, трайно обитаващо територията на Балканите, тръгват, за да заселят свободните от лед, хора и животни, земи на Централна и Западна Европа, окрилени от надежди и свободни да подобрят условията на бъдещия си живот! Това население дава живот на всички, без изключение, бели народи по света. Тук остават единици, обвързани с корените си за тази земя, като че ли с дебелите вериги, на завинаги свързани със земята си, хора.  
За съжаление, остават, основно - заспалите своя хилядолетен и непробуден сън!
Сънят оборва разума и съзнанието им, и те живуркат столетие, след столетие в блатиста, нечовешки заблатена тинеста среда, без да знаят това!  Дори, не могат да го оценят. Преображение на наложения стил на управление и живот, защитен от политическата мафия - не би могло да съществува, освен - в безвремие, безредие и сред тотална манипулация! Десетилетие, след десетилетие, столетие.
*
Всичко в и около властта избухна!
Истински, а не на ужким!
Избухна простотията на притежаващите я.
Тя изобличи крещящо ниското интелектуално ниво на „народните избраници“ като лъсна, не само, простотията на „политическата“ им селяния, но и непоправимите продукти на духовната им нищета!
Изтощеният народ се обърка!
Не знаеше, че за да се преобрази и превъзпита нищетата се изискват хилядолетия, а да се промени генетичния й код - беше невъзможно и немислимо!
Чудно беше, обаче, защо тези се надяваха на чудо!
Жалко за усилията им!
*
Поведението на „народните представители“, за пореден път доказа, че нуждаещите се от генетична и интелектуална метаморфоза - на ниските към по-високите нива на човешкото съществуване, са обречени, че всички досегашни опити са неуспешни и че не са довели, нито веднъж, до положителна промяна!
Обречени остават и управлението, и живота на народа!
Поведението им сочи на пръв поглед, само едно – генетично непълноценните нямат бъдеще!
Сочи, обаче и друго - че родените прости остават завинаги такива, че съпротивата им срещу нормите, наложени против изискванията на природата, не отговарят на изискванията на приетите от обществата и че участието им във властта е кратка форма на препятствие на общото развитие, независимо, че са готови на всичко – на предателство, на отказ от родство и родина, дори. Не бих могъл да намесвам и споменавам по-дребните -  бизнес, приятелство, деца, обществена отговорност. Те не са необходими на блатното общество, нито са им нужни парите му.
Необходима им е, единствено – властта, защото чрез нея имат всичко, което Творецът и Природата не им позволяват да притежават!
мп

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1381096
Постинги: 1696
Коментари: 16
Гласове: 472
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031