Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2022 20:21 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 1210 ВОЙНА!
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 439 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.03.2022 11:56


ГРАДСКИ ЕСКИЗИ  N 1210
ВОЙНА!

 image


За пръв път в човешката история една държава губи толкова рязко симпатиите на целия свят!
За пръв път и това е уникално!
Очаквам, че агресорите ще загубят достъп до управлението на света! Така ще бъде и с политическата идеология, която проповядват и защитават - въпреки, че светът, все още, не е открил други форми за своето управление!
Войната не може да избира участниците си, не може да подбере богати или отлично въоръжените и да изключи бедните, и слаби! Особено измислената и фалшивата, коварната кибер-война, защото е нечовешка, защото търси решение, не само на нерешените междудържавни отношения, но и реалното продължение на съществуващите политически идеологии. Тя може единствено – да изключи Русия от живота и развитието на света!
*
За посткомунистическата идеология и защитаващите я безотечественици е невъзможно друго поведение, освен наглостта на неморалния! Тази агресия е и удар срещу предателите на българския народ, страшен удар, страховито отношение и към агресора! Войната е удар и срещу самата идеология, проповядваща братство, равенство и любов между народите, срещу репутацията на Освободителя, срещу наследниците на подпалвача на Райхстага, срещу убийците на българския елит и срещу унищожението ни като самостоятелен народ, и държава!
*
А санкциите, които бяха наложени?!
Очевидно, те са против политическото и икономическо преобразяване на комунизма, на неговите фалшиви и непочтени последователи!
*
Удивително е, че т.н. цивилизован свят успя успешно да противопостави Русия и Украйна! Противопостави ги дипломатически и военно като ги накара да се трепят помежду си, след което да влезе и превземе Украйна. Коварните и неграмотни пост-комунисти наивно налапаха въдицата, а светът, за пореден път, видя и оцени същността им. Същевременно глобалните финансови играчи продължиха необезпокоявани да контролират живота на земята.
Постигнатото тарикатски военно противопоставяне между Русия и Украйна настрои двата генетично близки етноса един срещу друг. Западът успя да ги въвлече във война, която ще ги отслаби икономически и дипломатически, и военно. Особено Русия, която измисли и обвини Украйна с наивните си обвинения в нацизъм и фашизъм, без да се съобрази с удивителната им прилика с идеологията на комунизма!
*
Нищо ново под слънцето!
Агресорът, отново се представи като жертва!
Независимо, че Украйна е самостоятелна държава, призната от целия свят и от самата Русия! Независимо, че територията й е нейна държавна собственост и че правото да се самоуправлява не касае никой друг, дори - съседите й!
*
Как мислите - дали, съвременната цивилизация не е намерила най-прекия път към своето самоунищожение и то, не от природен катаклизъм, унищожил предишната, на която ние българите сме единствените наследници останали живи до днес, а сама, просто сама!
Ще има ли друга човешка, не знам.
Практикуващите комунистическата идеология поставиха човешкото общество пред фалит, заедно с властта си, с политическите и специалните си служби, които я ползваха, единствено – в своя полза. При това – с помощта на Запада!

Мисля, че най-вероятно е да има и други, приспособили се нови хора, но от ядрените, които няма да имат нужда от светлина и енергия, защото сами ще излъчват такава.
мп 



Тагове:   война,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1402610
Постинги: 1723
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930