Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2021 14:54 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 72 Многообразие на видовете 4
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 374 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.05.2021 10:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 72
Многообразие на видовете 4
 
image

 

Клонирането на човеците и на буболечките в хора, не е случайна работа.
Не е, даже, безотговорна, както би ни се сторила на пръв поглед.
Нека се замислим!

Животът на човека е непрекъсната борба!
Когато хората се борят по-между си използват всички познати и новооткрити приоми и хватки.
По-слабият или победеният, непрекъснато търси възможности да промени това си състояние, по какъвто и да е начин, дори - с измама.
Най-вече с измама!
Защото, ако беше силен – тя нямаше да му е нужна. Нямаше и да се сети за нея, камо ли да я ползва. Слабият е угодлив, той е покорен и услужлив – до момента, когато открива способа, с който може да се противопостави на силния, на умния или на себеподобния му, отдавна измислил и усвоил свои форми за противостоене и противопоставяне на силния.
Ето защo, животът е един непрекъснат процес на открития и иновации за постигане на онова човешко състояние, опазващо живота на отделния индивид, етнос или държава.

Класически пример за такова поведение е сключеният междудържавен договор между Сърбия, Гърция и България за съвместно воюване срещу доскорошния им сюзерен Турция. Вероятно знаете, но ще го кажа отново, защото действията на първите две държави са най-точният пример за иновация на човешко вероломство!Току-що освободената млада държава сама се нагърбва да воюва срещу мощта на Империята. И изненадващо за всички, я побеждава! Сама!
През това време “партньорите” се настаняват на териториите с изконно българско население.Окупират ги и предявяват свои измислени, лъжливи претенции върху тях. Случило се е преди сто години.
Вчера!
Започва войната между съюзниците, от която младата и наивна държава, излиза победена от съюзените й нечистоплътници! Имали да си връщат!

Примерът е толкова пресен, че се удивлявам от незнанието на българския народ и малоумното му качество да забравя, и прощава!
Сигурно, ще е от липсата на образование и домашно възпитание!
То, особено липсва на малките и поврътливи човечета, които задоволяват нечовешките си амбиции за власт на всяка цена и с всички средства.

Ето защо, човекът е измислил клонирането!
За да осигури “победата” на слабия над силния, нищо, че е противоестествено!
И в природата съществуват подобни примери - глутниците на вълци, на хиени от всичките им разновидности, на мравките, на пчелите ... и на скакалците от Африка, са пред очите ни!
Ако приемем, че всичките те са без разум, как да си обясним съюзяването при мислещите, но слаби хора? Съюзяват се мъничките буболечки от всякакъв вид, големина и украска. Съюзяват се и добиват мощта на силния! Съюзяват се в партии и неманипулирани, уж - граждански организации, поставят условия, налагат решения, тероризират “силните”!
За това е клонирането!
И то не е от вчера, а съществува, откакто, на земята има силни индивиди и още по-силни организации от слаби, и невзрачни човечета, готови чрез тях да властват и да побеждават!

Буболечки, от цял свят – обединявайте се! – се провикнал преди време геният на Карл Маркс като с това е завършил епохалния си труд, разискващ отношенията между силния, но сам ... и масата слаби, но силни!

Усъвършенстването на клонирането и на клонингите продължава.
Вдигнете поглед нагоре и ще се убедите!
мп / 08.04.2014 г.




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1404181
Постинги: 1724
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930