Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2021 12:11 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 1059 Не свързани мисли 137
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 295 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.03.2021 09:41


ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 1059
Не свързани мисли 137

 image

 

Човешките общества непрекъснато създават нови и нови форми на състезания, отчитат и покриват със слава победителите, а в същото време разни идиотски политически догми пропагандират неосъществими и противоречиви на човешката същност норми за равенство, независимо, че и самите не ги признават – след като в структурите си имат водачи, председатели и всякакви други различни.

Демокрацията като форма на държавно политическо управление олицетворява абсолютната безотговорност на окупиралите властта пред управляваното общество. Тя се явява подходящо поле за реализация на ниско образовани и некачествени човешки индивиди, обединили се, за да осъществят ламтежа си за власт и произтичащите от нея облаги, до които, при наличие на нормални човешки обществени отношения, никога, не биха имали достъп.
Очевидно, демокрацията е форма на обществено управление, която като магнит привлича паразитите и им предоставя огромни възможности, които не успяват, по никакъв начин, да оползотворят в името на обществото, поради ниските си видови, генни и интелектуални недостатъци, прикривайки ги с невъзможните да се притежават от тях, измислени, но несъществуващи качества, обладани от ум, разум, отговорност и достойнство!

Понякога, дълбоко съжалявам, че живях, в разумните си години от живота, в обществена среда, владяна и управлявана от нейните закони – създадени, единствено, да обслужват нисшите човешки видове! Наистина, съжалявам, защото и народа не заслужава участта -  непрекъснато да попада под властта на значително по-ниско в интелектуално отношение, чужди и свои, на свои и чужди алигатори, за които храната и личното благоденствие са изместили общественото задължение, според изискванията на основния закон – Конституцията!
*
Болезнено е и отношението към града, и към средата за обитаване, към здравето, към образованието, към обществените услуги. Коя част от демокрацията се грижи добронамерено към нас при създаденото разслоение на глупави, но принудени да са богати и умни, задължени да са бедни!

Демокрацията тържествува, нали!

Убедено мисля, че човешките общества трябва да намерят по-подходящи форми за своето управление като премахнат изродените „демократични“ отношения, политическите партийни кошери за неграмотни, некадърни и ненаситни търтеи, които не събират мед за обществото, а за себе си!
мп

 

 

 

 



Тагове:   тъжно и смешно,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1404302
Постинги: 1724
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930