Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2021 12:55 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 1070 Сценаристи, Илюзионисти, Артисти, ...
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 260 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.04.2021 12:03


ГРАДСКИ ЕСКИЗИ 1070
Сценаристи, Илюзионисти, Артисти …

 

 image



Присвояването на древната ни култура и история, на технологиите и бита ни от всички европейци, а най-агресивно – от руснаци, гърци и сърби, през различните исторически епохи, е една последователна и трудно оспорима, документирана кражба.
Еднакви остават и са отношенията на крадците към нашия етнос, както и към организираните форми на присвояване и сътрудничество, а като капак – и на тоталното изкривяване на общото ни съществуване. Измамите на гърци, сърби и руснаци са световни и със световно значение, заради фалшивостта им, а близките форми на отмъщение водят и до тяхното естествено политическо сближаване.
Еднакви остават и формите на изява на омразата към предшествениците ни! Тя искри и пламти, в желанието им за унищожение и отстраняване на етноса, който ги е дарил със знания и научил, дори - на това, къде и как да живеят, извън дупките, изкопани в земята!
Еднакъв остава и очевидният им стремеж да заличат спомените от културното ни превъзходство.

Ако не вярвате идете на Тира и вижте дупките, в които са живели предците на т.н. гърци, ако вече, не са ги затрупали, идете и там, на североизток – където и да е из руските, и украински степи, за да видите и разберете, защо искат да ни унищожат! Искат, тъй като си въобразяват, че могат да излъжат историята!
Днес им е нужно да укрепят и технологичната си изостаналост, от значително по-късната си поява, и да се представят за основатели на европейската култура и на безсмъртната ни цивилизация, чиито творби се опитват да представят като интелектуални постижения на своите етноси, които присвояват, откакто са излезли от дупките и са стъпили на краката си!
Ако ни няма – славата от притежанието им, ще са тяхна национална интелектуална гордост и собственост! Нищо, че историята, доказано показва, че са се пръкнали, метафорично казано, вчера – особено, характерно за руснаци и англичани.
Опитите им за тотално присвояване на културата, сътворена от предците ни, се предшестват от опитите им за унищожение на етноса! Продължават и днес! Дори, измислят нови и неизползвани, по-рационални и оптимални форми на кражба, и културно влияние!
Напоследък, успешно употребяват предателите сред нас, все зависими и обикновено по-слабо образовани недостойни човечета от села и градчета, от всякъде, където ги открият, които са готови да продължат да ядат хляба на своя народ, но и да го продават!
*
Въпреки съвременните технологични постижения и усъвършенстване на достъпа до всичко, свързано с културата на световната общност, глобалните условия и естественото остаряване на народите-крадци – опитите за опорочаване на нашата култура, бит и религия, продължават.
*
Интересен момент в отношенията ни със съвременните консуматори - гърци, сърби, руснаци, англичани, „македонци“ и други закъснели като тях, се забелязват и нови процеси на обратен обмен.

Бихте ли могли да си представите – децата на най-старото бяло население на Земята са принудени, за кой ли път, да усвояват и преработват нефели частици от тяхната измислена култура, да пропяват с несъвършените и елементарните им ритми, дори - проблеми, които бяха насилствено наложени над подрастващите от отбора на малоумниците, които „харесват“ автентичният български неравноделен музикален такт 7/8!
Но, има ли някой, който да твърди, че изпълнителите, на каквато и да е поръчка, дори – на подобни мокри „интелектуални“ поръчки като тях, носят ум на творци? Предполагам, че няма заблудени и ако тия имаха ум, щяха да са творци, а не изпълнители на чужди послания, които подло ошашавиха възприятията на младите, непочтено променяйки бъдещето им, отвратиха и останалите!

Но, какво друго бихме могли да очакваме от предатели и то - по собствено желание?
Само толкова нищо, колкото е културната им стойност. 
Толкова нищо от Куку-руку-мастурбаторите, от кукукукукукуку-руку-руко изпълнителите, от очевидни псевдо-музиканти, от пишман артисти, поети, писатели и сценаристи, от заклети и продажни журналисти, от подкупни творци и еквилибристи – от всички, без изключение миризливи и вонящи лакеи на български и чуждестранни агенти-онанисти! Изключвайки вредата!

И вчера имаше такива,
днес - също,
а утре, пак ще има и винаги ще са, и ще си останат морално нечистоплътни, мърляви изпълнители … на срамни за човешкото достойнство, на човешкото съществуване, за творците и културата, за бита му - все манипулативни международни и глобални политически поръчки в обществена вреда! Обществото, обаче, мълчи и не очаква полза от такива?
Мисля, че подчинението и обработката им, вероятно, е започнала, още - с рождението им, а плодовете на предателството им, берем днес!
Заради това, ще ги призова - бийте се помежду си и никога срещу народа или си идете на село! Със спечеленото, разбира се, тъй като то мирише на нечистоплътност и отвратително вони.
*
Но, лакейството и предателството,  особено, срещу народа, ще кажете - облагодетелстват, осигуряват пари, слава и власт, които, нито една обикновена хлебарка или еднодневка-винарка, не би могла да постигне в немощта си при липсата на ум и разум, на обществена и историческа отговорност пред рода си, без намесата, подкрепата и силата на менторите си!
Дали, има още граждани и селяни, които не са разбрали за античовешката и доброволна противонародна, и антиобществена ангажираност, продажност и подлост, с които упорито и неприкрито тези буболечки, заразиха потомците на стария ни народ - с бацила на коронованата си продажност, подлост и малоумие!?

Ей, малоумници,
селяни и граждани, ако има такива –
идете при менторите си и тях цапайте с „интелектуалната“ си помия!
Всички заедно, още днес –
всички крещящи и плюещи, непочтени изпълнители, „сценаристи-сътворители“, очевидни агенти, доносници и цялата шайка, останала като по чудо жива на земята, заедно с просташката ви „сволоч“!
Разкарайте се!  
Къш!
Идете да мърляте „душите“ на менторите!

И се срамувайте от себе си, ако можете!
Срамувайте се от децата си!
Срамувайте се от децата на народа!
Срамувайте се от възрастните – така, както ние се срамуваме от вас.
Но, дали имате сили - да се срамувате от продажността и елементарността си?
Трябва да очаквате, че народът, все някога, ще потърси сметка за предателството ви!!!
*
И тъй като, някои от вас четат градските ескизи, споделям това есе, защото разбрах,
че не сте ме разбрали, че не сте вникнали.
Нали, от тях присвоихте първото си политическо наименование – Няма такъв народ!
Няма, разбира се, тъй, както няма и подобни на вас предатели!
Нали, след това, пак от там, присвоихте и другото –  Има такъв народ!
Но, не!
Не сте разбрали – има такива продажници като вас и подобните ви!
*
Дано, не бъркам в преценката си, защото, не всичките ви действия са открити. Може и да се лъжа в преценката и заключенията си, може и вие да сте наивни като мен, може да сте по-умни и разумни, отколкото изглеждате, но, очевидното е, че сте използвани. Надявам се ситуацията да се изясни. Днес, все още, е рано.
Очаквам резултатите от действията ви и тогава ще успея да ги претегля.
*
А вие, сеирджии и зяпачи, как смятате – има ли, няма ли такъв народ, който ражда и отглежда своите предатели?!
Дали, някога обществото ни ще се отръска от полазилите го нечистоплътни политически червеи?!

„Любовта към Отечеството превъзхожда всички световни добрини!“ –  е убеден Г. С. Раковски
Никога ваш / мп




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1404507
Постинги: 1724
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930